reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No pewnie lepiej pojechac i dowiedziec sie co i jak od lekarza. Wypoczywaj duzo :) najwazniejsze ze malenstwu bije serduszko. A ja jestem ostatnie dni w pracy i od poniedzialku nareszcie na zwolnienie ide :) mnie mdli strasznie i tez wlasnie jak jestem glodna.

Najchętniej co 3 dni latalabym sprawdzać czy dalej bije:)

reklama
No były, złamałam się jak badyl. :p

Nawet nie wiem, co te skróty znaczą, kojarzę tylko tsh. Jak w ogóle u Ciebie teraz sytuacja wygląda? Wróciłaś już do stanu sprzed operacji, czy tymi badaniami właśnie będziesz sprawdzać?
Trzymam kciuki!
Oj tam jak szalec to szalec:) A kiedy termin @ masz?

Tsh i ft4 to sa badania na tarczyce a amh to badanie rezerwy jajnikowej czyli oceni mi to jaki mam zapas komorek jajowych. Najbardziej boje sie tego amh bo od tego duzo zalezy czy jestem dalej plodna tak jak kiedys czy trzeba po wycieciu jednego jajnika wdrozyc jakies leczenie.
Po operacji mozna powiedziec ze wrocilam do normalnosci choc jeszcze nie moge ciezkich rzeczy podnosic ale juz od tego cyklu moglismy wrocic do starana bo wszystko ladnie sie goi. Wiec w sumie jak by nie patrzac mam 1 cs:p

Ostatnia edycja:
Oj tam jak szalec to szalec:) A kiedy termin @ masz?

Tsh i ft4 to sa badania na tarczyce a amh to badanie rezerwy jajnikowej czyli oceni mi to jaki mam zapas komorek jajowych. Najbardziej boje sie tego amh bo od tego duzo zalezy czy jestem plodna czy nie.
Po operacji mozna powiedziec ze wrocilam do normalnosci choc jeszcze nie moge ciezkich rzeczy podnosic ale juz od tego cyklu moglismy wrocic do starana bo wszystko ladnie sie goi. Wiec w sumie jak by nie patrzac mam 1 cs:p

Dziś mam 17dc. Termin @ nie wychodzi mi teraz jednoznaczny ale gdzieś między 20-22 kwietnia. A w którym dniu cyklu Ty teraz jesteś?

reklama
Do góry