Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety chyba tak jest ,ze im starsza to gorzej mi tez w tym roku 37 stuknie ale kochana wygladasz bardzo mlodo wiec sie nie martw
Kurcze jeżeli faktycznie tak jest to czemu mój gin tak dzisiaj spanikował gdy zobaczył wynik progesteronu??... Przepisał mi dupasthon x 2 przez 13 dni i jednocześnie luteinę x 2 przez 13 dni.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie to samo znalazłam.. na kilku forach o tym czytam. Kurcze ale mnie pocieszyłas!!! Dziękuję Ci bardzo [emoji8] [emoji8] [emoji8]Znalazłam taki wpis "
Cytat z artykułu
"Oznaczając poziom progesteronu nie oznaczymy poziomuDuphastonu ponieważ jest to inna substancja chemiczna." Czyli to duphaston jest sztuczny i nie wychodzi w badaniach, a luteina " Luteina ( naturalny progesteron) zawiera bardzo niskie dawki progesteronu 50 mg. " jest hormonem naturalnym (czyli o takiej samej budowie co produkowany przez nas) i wychodzi w badaniach."
Właśnie to samo znalazłam.. na kilku forach o tym czytam. Kurcze ale mnie pocieszyłas!!! Dziękuję Ci bardzo [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Tylko cholewcia dlaczego gin mi o tym nie powiedzial!!! [emoji35]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz ja mam 28 lat i tez nie idzieWspółczuje ale wierze, ze i Wam sie uda spełnić marzenia o dziecku[emoji8] mnie niestety czas goni bo mam już 40 lat chociaż gin ostatnio pocieszył mnie, ze mam młode jajniki choć mogłam ostatnio miewać cykle bezowulacyjne a do tego muszę zbić to tsh...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 29.. i 16 cykli nie wychodzi.A widzisz ja mam 28 lat i tez nie idzie