reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ale mnie dzisiaj lekarz załamał :( mówi ze jeszcze dwa cykle mnie moze na CLO potrzymac a potem juz skierowanie do kliniki leczenia niepłodnosci :( progesteron mam na tragicznym poziomie, maz plemników w ostatnim badaniu nie miał wcale a dodatkowo moje jajniki bez CLO w ogóle nie jajeczkują. Ehh chyba pomyślę nad adopcją...

reklama
ale mnie dzisiaj lekarz załamał :( mówi ze jeszcze dwa cykle mnie moze na CLO potrzymac a potem juz skierowanie do kliniki leczenia niepłodnosci :( progesteron mam na tragicznym poziomie, maz plemników w ostatnim badaniu nie miał wcale a dodatkowo moje jajniki bez CLO w ogóle nie jajeczkują. Ehh chyba pomyślę nad adopcją...
Kochana nie załamuj sie, mocno tule [emoji8]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

A jak długo jesteś na clo? Męża przecież tez można leczyć!!! Nie załamuj sie[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 22dc i 9 po owulacji... brzuch boli już jak na @ a do tego jajniki czasami ale masakrycznie bolą mnie w tym cyklu sutki[emoji25] no i mam mega pryszcze na twarzy aż w pracy pytali co mi się stalo[emoji33] ciekawa jestem ile dni po odstawieniu duphastonu dostanę @ ... liczę , ze do dwóch dni bo inaczej męża nie będzie w domu w czasie owulacji[emoji24][emoji24][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A jak długo jesteś na clo? Męża przecież tez można leczyć!!! Nie załamuj sie[emoji8][emoji8][emoji8]

3 cykl... W zeszłym roku byłam też przez dwa cykle

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba przecież nie tak długo... Nie poddawaj sie[emoji8]

No ale staramy się od 16 cykli :( progesteron dużo dużo poniżej normy :( jeszcze wyniki męża.... Powtórzy badanie ale chyba zwariuje do tego czasu

No ale staramy się od 16 cykli :( progesteron dużo dużo poniżej normy :( jeszcze wyniki męża.... Powtórzy badanie ale chyba zwariuje do tego czasu

Ja prawie dwa lata starałam się o pierwsza ciąże a później poroniłam w 4 miesiącu za to miesiąc po zabiegu zaliczyłam wpadkę i mam synka[emoji16] teraz już 6 miesięcy i nic... od następnego cyklu zaczynam z clo i zobaczymy... na niski progesteron możesz chyba brać duphaston[emoji4]

reklama
Ja prawie dwa lata starałam się o pierwsza ciąże a później poroniłam w 4 miesiącu za to miesiąc po zabiegu zaliczyłam wpadkę i mam synka[emoji16] teraz już 6 miesięcy i nic... od następnego cyklu zaczynam z clo i zobaczymy... na niski progesteron możesz chyba brać duphaston[emoji4]

Biorę dupasthon na zmianę z luteina od ponad roku a poziom progesteronu nadal bardzo niski :( pociesza mnie to że inni też długo się starają niemniej jednak mój gin powiedział że ja bez clo nie zajde a na CLO za długo mnie trzymać nie moze.... Więc to nie jest takie zwykłe nie trafianie jak u większości starających. Oby tylko wynik męża wyszedł kolejny raz poprawny... W przeciwnym razie nie będę dłużej żyć wiecznymi złudnymi nadziejami tylko zaczniemy starania o adopcję. Ja już jestem wykończona psychicznie z tego powodu i obawiam się że za długo tak nie pociagne...

Do góry