reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki Kochana ale dziś jakoś wszystko mnie dobija choć zazwyczaj staram się widzieć tylko jasna stronę zycia... może to po tych hormonach...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak często, odkąd przyjmuje clo to mam takie stany depresyjne że szok!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sesil, mój mąż też nie wierzył, ale wwdzac moje załamanie (2 lata bezskutecznych staran)zgodził się i pojechał właśnie do bioenergoterapeutki. Nie mieliśmy przestawiona polaryzacji ale właśnie ona nam powiedziała o zablokowaniu. Trudno uwierzyć ale po 3 wizytach (ci 2 tygodnie) byłam w ciąży. ... tez nie wierzyłam za bardzo - dowodem jest to ze złapałam zapalenie oskrzeli i przez 14 dni bralam silny antybiotyk absolutnie nie polecany ciezarnym a już byłam w ciąży jak się później okazalo.... na szczęście córeczka zdrowa ale miałam strach. ...

U mnie smutek zmienił się w mega wk...nie [emoji36] Masakra jakaś ale gdybym tylko mogła to wybiłabym pół miasta...a do tego nie mogę sama na siebie patrzeć!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie smutek zmienił się w mega wk...nie [emoji36] Masakra jakaś ale gdybym tylko mogła to wybiłabym pół miasta...a do tego nie mogę sama na siebie patrzeć!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam to samo! Smutek, wkurw a zaraz mega zaciesz... Teraz mam owulację i dochodzą do tego bóle jajników.
Polecam zaparzyć sobie meliske, mnie bardzo pomaga ;)
Trądzik to u mnie problem od dłuższego czasu więc chyba już do niego przywykłam..

Miałam owulację dwa dni temu i od wczoraj strasznie bolą mnie jajniki.. czy to normalne? Jak długo Was zawsze bolą w okresie owulacji?

Miałam owulację dwa dni temu i od wczoraj strasznie bolą mnie jajniki.. czy to normalne? Jak długo Was zawsze bolą w okresie owulacji?

Tez miałam taki ból w tym cyklu..dzien po zaczęły mnie bolec, szczególnie lewy i tak trzy dni bylo[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry