reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Clo czy jakies inne? Ja mam clo i saszetki cos ala inofem. Nie wiem czy mozna jedno i drugie [emoji20] jak nie zapomne to zapytam dzis lekarza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rano biorę estrofem, wieczorem kilka godzin po winku clo, siofor itd. Nie biorę clo rano bo średnio się po nim czuję, tak sammo że sioforem

Siwa 84 wykresl mnie z listy. Niestety się nie udało. Niewiem czy będę dalej się starac, przerasta mnie to już wszystko. Musze narazie psychicznie odpocząć od tych starań , później na spokojnie przemyśleć wszystko porozmawiać z moim M. Narazie juz nie daje rady juz mnie to wykańcza. Najpierw testy pozytywne później zaczyna się krawienie. Jak dla mnie to już chyba za dużo. Trzymam kciuki za wszystkie starające się aby wkoncu wam się udało. I za te co się udało &&&&. Będę do was zaglądać. ;)
Iza trzymaj się. Oczywiście wykresle Cię jak tylko dotrę do domu i dorwe lapka. Odpocznij sobie a jak będziesz gotowa to wróć do nas. Będziemy czekać.[emoji9]
Haha no widzisz to identycznie jak u mnie, ja też po @, też słodkie wino, i też samotnie...:p
To pomyślę o Tobie przy tej lampce SŁODKIEGO wina[emoji16]
Spark nie wiem jak słodkie, ja czytałam tylko o wyrtawnym groniastym, wszwdzie piszą że ma być wytrawne. Najpierw mnie na rzyganie pogonilo jak spróbowałam i mieszałam że spritem, później z wodą, a teraz wchodzi samo z kolacja ;)
No trudno w takim razie słodkie wypije dla przyjemności a później kupię wytrawne. Spróbuję [emoji1]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, wróciłam z daleka :)
Zmieniłam telefon i za nic nie moglam zalogowac sie na forum :)

widze ze z data czerwcowa, proszę o zmianę na 29.07 :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki a o co chodzi z tym winkiem wytrawnym:)? Bo ja akurat z tych co uwielbiaja wytrawne a nie lubia slodkich :) na co to pomaga:)?

Dzieki Kochane za wyjaśnienie! (Ile ja na tym forum sie dowiaduje:)) w sumie nie wiem jakie mam endometrium ale co mi szkodzi je pogrubic ;)) a czego sie nie robi dla dobra sprawy ;) takze w razie czego powiem narzeczonemu, ze dziewczyny z babyboom tak poradzily i tak bedzie lepiej;)

A powiedzcie mi taka rzecz. Majac rozne aplikacje liczace owu itp teraz po poronieniu musze wszystko wyzerowac i cykle od poczatku liczyc prawda? Bo mi srednia cyklu wyjdzie 50 jak nie pokasuje [emoji848] co ja bym bez Was zrobila. Moje chodzace encyklopedie [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja wszystko wyzerowalam bo tez by mi wyszly absordulne strednie.

reklama
Czesc.

Pytanie techniczne. Jakos w czwarek-piatek, 1,5 tyg. po zabiegu juz nie mialam krwi na wkladce. A wczoraj wieczorem podczas spaceru poczulam tski hluuusss i cale gacie we krwi, zywej, czerwonej. Od tamtej pory mam znow mi leci krew, malo no ale jest. Dzwonilam juz do szpitala i maja oddzwonic.

Miala ktoras tak? Pielegniarka mowila, ze moze to byc okres ale watpie aby 1,5 tyg. Po zabieu byl okres. No chyba ze mam liczyc od tebletki to wtedy jest miesiac i moglby to byc okres. No zglupialam kompletnie :\

Ktoras miala tak albo ma jskies teorie?

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]
Poraplu ja od Zabiegu miałam 2,5 tygodnia okres. Od razu jak mnie na salę przywieźli i rzucili całą zakrawiona jak worek ziemniaków na łóżko.... no Przez 3 dni krew leciała potem już pusto, jak poszłam do sklepu na zakupy to znów osłabienie doszło i znów krwilam.. niestety tak krawilam ze całe spodnie przemokły...

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry