reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja juz jestem po wizycie. Na szczescie czysciutko. Mam zrobic bhcg czy spadla do 0,eGFR, kwas foliowy, tsh, przeciwc. cytomegalii , rozyczki i chlamydii. Miosytogyn mam pic caly czas, clo wziasc przy 1 okresie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa- skoro zasiadasz dziś do lapka, to również poproszę o zmianę i przeniesienie z poczekalni do oficjalnych staraczek. [emoji4] W tym cyklu czeka nas ostateczna faza remontu i początek przeprowadzki, a więc stres, nerwy, dzwiganie i brak męża, bo nie opuści naszego placu boju, ale od 1 września wskakujemy do łóżka i działamy. [emoji3] Termin @ w pierwszym cyklu stsraczkowym to 18.09.

Cześć Nessi! Fajnie ze sie odezwałaś :) gratulacje 10-tej rocznicy :):)
Super ze udało ci sie przejść so trybu cieszenia z seksu bez liczenia płodnych ;) u mnie z tym słabo :)
Dziękuję kochana :) Co tam u Was słychać ?! opowiadaj ! :)

Wy tu wszystkie teraz winko pijecie ?!? :D
Ja mam dużoooo wina ... wpadajcie - zrobimy degustację:D

Paraplu - od pierwszego dnia krwawienia czyli od zabiegu zaczyna się liczyć nowy 1 dzień cyklu :tak: tak mi w szpitalu mówili ...

Dziewczyny a kiedy zaczynacie robic testy ovu?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak miałam nieregularne cykle kiedyś to zaczynałam 3 dni po @ robić i różnie wychodziło. Jak zaczęły się regularne to robiłam 6 dni po @ :) wypadała mi zawsze jak w zegarku 4 do max 5 dni od testowania :) Więc 4 albo 5 testów zużywałam :)

Dziekuje za odpowiedz [emoji8] no my tu wszystkie teraz winko degustujemy :) skoro ma pomoc [emoji4] to wszystkie wpadamy do Ciebie Kochana i bedziemy wspólnie pogrubiac endo :)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

To może jeszcze która aparaturę do USG przytarga ?! :D będziemy mierzyć endo po 2 butelce :D By na bieżąco być i w razie potrzeby poprawiać je dalej :D

reklama
Do góry