reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja juz jestem po wizycie. Na szczescie czysciutko. Mam zrobic bhcg czy spadla do 0,eGFR, kwas foliowy, tsh, przeciwc. cytomegalii , rozyczki i chlamydii. Miosytogyn mam pic caly czas, clo wziasc przy 1 okresie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa- skoro zasiadasz dziś do lapka, to również poproszę o zmianę i przeniesienie z poczekalni do oficjalnych staraczek. [emoji4] W tym cyklu czeka nas ostateczna faza remontu i początek przeprowadzki, a więc stres, nerwy, dzwiganie i brak męża, bo nie opuści naszego placu boju, ale od 1 września wskakujemy do łóżka i działamy. [emoji3] Termin @ w pierwszym cyklu stsraczkowym to 18.09.

Cześć Nessi! Fajnie ze sie odezwałaś :) gratulacje 10-tej rocznicy :):)
Super ze udało ci sie przejść so trybu cieszenia z seksu bez liczenia płodnych ;) u mnie z tym słabo :)
Dziękuję kochana :) Co tam u Was słychać ?! opowiadaj ! :)

Wy tu wszystkie teraz winko pijecie ?!? :D
Ja mam dużoooo wina ... wpadajcie - zrobimy degustację:D

Paraplu - od pierwszego dnia krwawienia czyli od zabiegu zaczyna się liczyć nowy 1 dzień cyklu :tak: tak mi w szpitalu mówili ...

Dziewczyny a kiedy zaczynacie robic testy ovu?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak miałam nieregularne cykle kiedyś to zaczynałam 3 dni po @ robić i różnie wychodziło. Jak zaczęły się regularne to robiłam 6 dni po @ :) wypadała mi zawsze jak w zegarku 4 do max 5 dni od testowania :) Więc 4 albo 5 testów zużywałam :)

Dziekuje za odpowiedz [emoji8] no my tu wszystkie teraz winko degustujemy :) skoro ma pomoc [emoji4] to wszystkie wpadamy do Ciebie Kochana i bedziemy wspólnie pogrubiac endo :)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

To może jeszcze która aparaturę do USG przytarga ?! :D będziemy mierzyć endo po 2 butelce :D By na bieżąco być i w razie potrzeby poprawiać je dalej :D

reklama
Do góry