reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nessi super. 10 lat Gratulacje! :)

My się bzykamy jak leci, w tym miesiącu trochę płodne ominęliśmy, bo mój akurat był w pracy do 23, a jak mi się płodne skończyły to siedział w domu od 18 :D:D
Tylko jeszcze moja głowa za bardzo chce...
Ale teraz czeka nas przeprowadzka, remont, może coś zmalujemy, a może nie będzie czasu i sił :laugh2:

Ja miałam takie ''złośliwe'' dwa ostatnie miesiące ... tak się śpieszyliśmy jednego terminu, że zaczęliśmy zaraz po @ a skończyliśmy na początku dni płodnych bo K na anginę zachorował :D:D w następnym cyklu ja poległam :D a raz w ogóle było tak, że minęliśmy się z celem i po płodnych szaleliśmy :D ale spoko ... było warto :D:D

reklama
Ja miałam takie ''złośliwe'' dwa ostatnie miesiące ... tak się śpieszyliśmy jednego terminu, że zaczęliśmy zaraz po @ a skończyliśmy na początku dni płodnych bo K na anginę zachorował :D:D w następnym cyklu ja poległam :D a raz w ogóle było tak, że minęliśmy się z celem i po płodnych szaleliśmy :D ale spoko ... było warto :D:D
Haha zawsze jest warto :D a jak się nie myśli o plodnych to się częściej chce :p my w tamtym miesiącu kochalismy się non stop oprócz plodnych haha :p

Haha zawsze jest warto :D a jak się nie myśli o plodnych to się częściej chce :p my w tamtym miesiącu kochalismy się non stop oprócz plodnych haha :p
Otóż to! :) Jak się bardzo, bardzo mocno skupia na poczęciu to po płodnych nie ma się ochoty w ogóle na seks, człowiek odlicza tylko do następnego cyklu i tylko w przedziale dni płodnych działa ... :) Mi zajęło chwilę czasu by się od tego schematu oderwać ... bo to żadna wtedy przyjemność ... tylko rutyna :)

Otóż to! :) Jak się bardzo, bardzo mocno skupia na poczęciu to po płodnych nie ma się ochoty w ogóle na seks, człowiek odlicza tylko do następnego cyklu i tylko w przedziale dni płodnych działa ... :) Mi zajęło chwilę czasu by się od tego schematu oderwać ... bo to żadna wtedy przyjemność ... tylko rutyna :)
Też tak uważam. Wtedy głównie w płodne a potem już się nie bardzo chce..:)

Dziewczyny podpowiedzcie jak z tym winem jest? Pic caly cykl czy przed plodnymi sie pije czy jak? Zebym w alkoholizm nie popadla[emoji23] i czy samo winko wystarczy czy orzechy obowiazkowo do tego? Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny podpowiedzcie jak z tym winem jest? Pic caly cykl czy przed plodnymi sie pije czy jak? Zebym w alkoholizm nie popadla[emoji23] i czy samo winko wystarczy czy orzechy obowiazkowo do tego? Pozdrawiam

Ja pije winko od 5dc do owulacji :)
Tak też tabletki mam brać :) rano tabletka, wieczorem winko :p
Po owulacji jajeczko albo się zagniezdzi albo nie, więc Endo już wtedy nie mussi rosnąć

Orzechy jem dość często, a wino pije jedna butelkę w cyklu, mniej więcej do owu, po pół lampki do kolacji, bo niedobre i trzeba zagryzac :laugh2:

A to słodkie czerwone w ogóle coś da, czy codziennie pije tak sobie... ?! :p
Wytrawnego serio nie dam rady

reklama
Spark nie wiem jak słodkie, ja czytałam tylko o wyrtawnym groniastym, wszwdzie piszą że ma być wytrawne. Najpierw mnie na rzyganie pogonilo jak spróbowałam i mieszałam że spritem, później z wodą, a teraz wchodzi samo z kolacja ;)

Do góry