reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nessi super. 10 lat Gratulacje! :)

My się bzykamy jak leci, w tym miesiącu trochę płodne ominęliśmy, bo mój akurat był w pracy do 23, a jak mi się płodne skończyły to siedział w domu od 18 :D:D
Tylko jeszcze moja głowa za bardzo chce...
Ale teraz czeka nas przeprowadzka, remont, może coś zmalujemy, a może nie będzie czasu i sił :laugh2:

Ja miałam takie ''złośliwe'' dwa ostatnie miesiące ... tak się śpieszyliśmy jednego terminu, że zaczęliśmy zaraz po @ a skończyliśmy na początku dni płodnych bo K na anginę zachorował :D:D w następnym cyklu ja poległam :D a raz w ogóle było tak, że minęliśmy się z celem i po płodnych szaleliśmy :D ale spoko ... było warto :D:D

reklama
Ja miałam takie ''złośliwe'' dwa ostatnie miesiące ... tak się śpieszyliśmy jednego terminu, że zaczęliśmy zaraz po @ a skończyliśmy na początku dni płodnych bo K na anginę zachorował :D:D w następnym cyklu ja poległam :D a raz w ogóle było tak, że minęliśmy się z celem i po płodnych szaleliśmy :D ale spoko ... było warto :D:D
Haha zawsze jest warto :D a jak się nie myśli o plodnych to się częściej chce :p my w tamtym miesiącu kochalismy się non stop oprócz plodnych haha :p

Haha zawsze jest warto :D a jak się nie myśli o plodnych to się częściej chce :p my w tamtym miesiącu kochalismy się non stop oprócz plodnych haha :p
Otóż to! :) Jak się bardzo, bardzo mocno skupia na poczęciu to po płodnych nie ma się ochoty w ogóle na seks, człowiek odlicza tylko do następnego cyklu i tylko w przedziale dni płodnych działa ... :) Mi zajęło chwilę czasu by się od tego schematu oderwać ... bo to żadna wtedy przyjemność ... tylko rutyna :)

Otóż to! :) Jak się bardzo, bardzo mocno skupia na poczęciu to po płodnych nie ma się ochoty w ogóle na seks, człowiek odlicza tylko do następnego cyklu i tylko w przedziale dni płodnych działa ... :) Mi zajęło chwilę czasu by się od tego schematu oderwać ... bo to żadna wtedy przyjemność ... tylko rutyna :)
Też tak uważam. Wtedy głównie w płodne a potem już się nie bardzo chce..:)

Dziewczyny podpowiedzcie jak z tym winem jest? Pic caly cykl czy przed plodnymi sie pije czy jak? Zebym w alkoholizm nie popadla[emoji23] i czy samo winko wystarczy czy orzechy obowiazkowo do tego? Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny podpowiedzcie jak z tym winem jest? Pic caly cykl czy przed plodnymi sie pije czy jak? Zebym w alkoholizm nie popadla[emoji23] i czy samo winko wystarczy czy orzechy obowiazkowo do tego? Pozdrawiam

Ja pije winko od 5dc do owulacji :)
Tak też tabletki mam brać :) rano tabletka, wieczorem winko :p
Po owulacji jajeczko albo się zagniezdzi albo nie, więc Endo już wtedy nie mussi rosnąć

Orzechy jem dość często, a wino pije jedna butelkę w cyklu, mniej więcej do owu, po pół lampki do kolacji, bo niedobre i trzeba zagryzac :laugh2:

A to słodkie czerwone w ogóle coś da, czy codziennie pije tak sobie... ?! :p
Wytrawnego serio nie dam rady

reklama
Spark nie wiem jak słodkie, ja czytałam tylko o wyrtawnym groniastym, wszwdzie piszą że ma być wytrawne. Najpierw mnie na rzyganie pogonilo jak spróbowałam i mieszałam że spritem, później z wodą, a teraz wchodzi samo z kolacja ;)

Do góry