reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Narazie daje sobie spokój. Męczy mnie juz te vo miesięczne czekanie sprawdzanie. Mam dwójkę wspaniałych dzieciaczków. Może jednak nie czas na trzecie .:(
Bardzo mi przykro, trzymam za Ciebie kciuki, teraz odpocznij i ciesz się rodzinką a kolejna dzidzia sama przyjdzie. Też miałam kilka kryzysów podczas starań, a gdy kompletnie się tego nie spodziewałam to mam małą niespodziankę, oczywiście mówię to bardzo po ciuchu bo nie byłam jeszcze na usg ;-)
Pozdrawiam

reklama
Cześć Nessi! Fajnie ze sie odezwałaś :) gratulacje 10-tej rocznicy :):)
Super ze udało ci sie przejść so trybu cieszenia z seksu bez liczenia płodnych ;) u mnie z tym słabo :)

Ja pije winko od 5dc do owulacji :)
Tak też tabletki mam brać :) rano tabletka, wieczorem winko :p
Po owulacji jajeczko albo się zagniezdzi albo nie, więc Endo już wtedy nie mussi rosnąć
Tylko uważajcie żeby się nie pomylić i rano przed pracą tego wina nie wypić ;-)
A tak na poważnie to zgadzam się ze Spark, do owulki.

Czesc.

Pytanie techniczne. Jakos w czwarek-piatek, 1,5 tyg. po zabiegu juz nie mialam krwi na wkladce. A wczoraj wieczorem podczas spaceru poczulam tski hluuusss i cale gacie we krwi, zywej, czerwonej. Od tamtej pory mam znow mi leci krew, malo no ale jest. Dzwonilam juz do szpitala i maja oddzwonic.

Miala ktoras tak? Pielegniarka mowila, ze moze to byc okres ale watpie aby 1,5 tyg. Po zabieu byl okres. No chyba ze mam liczyc od tebletki to wtedy jest miesiac i moglby to byc okres. No zglupialam kompletnie :\

Ktoras miala tak albo ma jskies teorie?

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

Ja zaraz po poronieniu, tylko, że samoistnym dostałam okres, po jakimś tygodniu jak skończyło mi się krwawienie, więc wydaje mi się, że też mogłaś dostać

Paraplu nie pomoge [emoji22] ale jesli to faktycznie okres to tylko sie cieszyc ze owulka bedzie szybciej. Ja mam nadzieje ze poczekam maks. 30 dni [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pije winko od 5dc do owulacji :)
Tak też tabletki mam brać :) rano tabletka, wieczorem winko :p
Po owulacji jajeczko albo się zagniezdzi albo nie, więc Endo już wtedy nie mussi rosnąć

Clo czy jakies inne? Ja mam clo i saszetki cos ala inofem. Nie wiem czy mozna jedno i drugie [emoji20] jak nie zapomne to zapytam dzis lekarza.

Paraplu, myślę, że to może być okres, bo trzeba liczyć nie od zabiegu, tylko od pierwszego dnia krwawienia. Ja miałam zabieg, a po 22 dniach okres. Ciekawe co Ci w szpitalu powiedzą. Daj znać czy wszystko ok.

Ostatnia edycja:
Paraplu, myślę, że to może być okres, bo trzeba liczyć nie od zabiegu, tylko od pierwszego dnia krwawienia. Ja miałam zabieg, a po 22 dniach okres. Ciekawe co Ci w szpitalu powiedzą. Daj znać czy wszystko ok.

Jesli liczyc od 1 krwawienia czyli od tabletki to jest dokladnie 28 dni. Pasowalowoby.

Dzieki za wypowiedzi.

Kurcze wzrok mi znow polecial :( musze zmienic szkla na mocniejsze bo juz kiepsko obecnych widze.

reklama
A powiedzcie mi taka rzecz. Majac rozne aplikacje liczace owu itp teraz po poronieniu musze wszystko wyzerowac i cykle od poczatku liczyc prawda? Bo mi srednia cyklu wyjdzie 50 jak nie pokasuje [emoji848] co ja bym bez Was zrobila. Moje chodzace encyklopedie [emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry