reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ja przyjmuję Clostiberyt, byłam na monitoringu cyklu. Tym razem pęcherzyki rosły i pękły więc jestem pełna nadziei :) Owulację miałam 18 stycznia i był to mój 15 dzień cyklu. Starania oczywiście regularnie co drugi dzień :) Moje pytanie brzmi kiedy mogę isc na bthcg? Lekarz kazał mi zbadac prolaktyne więc tak czy siak muszę isc na pobranie krwi więc pomyślałam sobie ze zrobię oba badania naraz. Czy mogę isc juz w czwartek gdzie będzie to tydzień po owulacji czy lepiej poczekac do poniedziałku? W poniedziałek będe miała 26 dzień cyklu 11 dni po owulacji...
I jeszcze jedno pytanie czy ktoś przyjmował tez ten lek? Czy któraś miała taką sytuacje ze np. pęcherzyki pękały a i ta ciązy nie było?

Zobacz załącznik 836569
I co jak myslicie dzisiaj mam owulacje? Bol mialam dzisiaj rano teraz juz nie boli
Najlepiej robić zdj na świeżo i porównywać zdj bo takie stare paski sa niemiarodajne, w zależności od tego jak byly przechowywane i ile to paski mogą bleknąć

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Dziewczyny ja przyjmuję Clostiberyt, byłam na monitoringu cyklu. Tym razem pęcherzyki rosły i pękły więc jestem pełna nadziei :) Owulację miałam 18 stycznia i był to mój 15 dzień cyklu. Starania oczywiście regularnie co drugi dzień :) Moje pytanie brzmi kiedy mogę isc na bthcg? Lekarz kazał mi zbadac prolaktyne więc tak czy siak muszę isc na pobranie krwi więc pomyślałam sobie ze zrobię oba badania naraz. Czy mogę isc juz w czwartek gdzie będzie to tydzień po owulacji czy lepiej poczekac do poniedziałku? W poniedziałek będe miała 26 dzień cyklu 11 dni po owulacji...
I jeszcze jedno pytanie czy ktoś przyjmował tez ten lek? Czy któraś miała taką sytuacje ze np. pęcherzyki pękały a i ta ciązy nie było?

Ja nie brałam tego leku ale czytałam ze duzo dziewczyn zachodziło w ciąże po nim .
Ja tez chce o nim porozmawiać z moim lekarzem . Bo mam malutkie pecherzyki niezdolne do pęknięcia. A jak u Ciebie było ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie brałam tego leku ale czytałam ze duzo dziewczyn zachodziło w ciąże po nim .
Ja tez chce o nim porozmawiać z moim lekarzem . Bo mam malutkie pecherzyki niezdolne do pęknięcia. A jak u Ciebie było ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W zeszłym roku brałam przez dwa cykle ale lekarz nic nie wspomniał o monitorowaniu więc nie wiem czy pęcherzyki rosły :( teraz biorę drugi cykl ale równiez dopiero pierwszy raz byłam na monitoringu, lekarz mnie lekko zbywał... Staramy się o dzidzie od listopada 2016 roku i póki co nie udało mi się zajsc ani razu :( Lekarz tylko raz sprawdził u mnie ze nie ma owulacji i przepisał CLO. Więc nie wiem czy to jest powód nieudanych starań czy coś jeszcze z czasem u mnie wykryją.

reklama
Do góry