reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No dzięki! Chyba czas wybierać jakiś wózek, bo czas nagli! To już drugi tydzień! Nie wiem kiedy to zleciało
emoji6.png
emoji6.png
emoji3.png
Czas Cię nagli więc jako dobra koleżanka polecę Ci nasz :p
adamex-barletta-eko-skora-3w1-gratisy-od-reki.jpg

Załączniki

• adamex-barletta-eko-skora-3w1-gratisy-od-reki.jpg
    adamex-barletta-eko-skora-3w1-gratisy-od-reki.jpg
    71,9 KB · Wyświetleń: 943
Czas Cię nagli więc jako dobra koleżanka polecę Ci nasz :pZobacz załącznik 836260

Ocaliłaś mi skore, bo już panikowałam!! Super! Właśnie taki mi się marzył a skoro polecasz to wnioskuje, ze i dobrze się prowadzi wiec myśle, ze to już przesadzone. Po południu idę wybierać mebelki do pokoiku! [emoji23][emoji23]

Ocaliłaś mi skore, bo już panikowałam!! Super! Właśnie taki mi się marzył a skoro polecasz to wnioskuje, ze i dobrze się prowadzi wiec myśle, ze to już przesadzone. Po południu idę wybierać mebelki do pokoiku! [emoji23][emoji23]
A rodzina i przyjaciele już wiedzą? Napisałaś wszystkim znajomym na fb? Bo wiesz ktoś musi Ci zorganizować baby shower :D

Tak chodzi mi o anty. Biore od 1dc a od 2 dni bola mnie okropnie piersi i podbrzusze. Mysle czy to dzialanie lekow?

dqpr3e5e7ell0w0u.png
W tej kwestii nie pomogę bo pierwszy raz zaczynałam brać 12 lat temu i nie pamiętam, po ostatniej przerwie zaczęłam brać w czerwcu ale nie miałam żadnych dolegliwości ale brałam je tylko 3 miesiące. Skoro te objawy się pojawiły akurat teraz to może to być wina anty.

W tej kwestii nie pomogę bo pierwszy raz zaczynałam brać 12 lat temu i nie pamiętam, po ostatniej przerwie zaczęłam brać w czerwcu ale nie miałam żadnych dolegliwości ale brałam je tylko 3 miesiące. Skoro te objawy się pojawiły akurat teraz to może to być wina anty.
Ale mimo wszystko dziekuje za odp;)
No a jak sie czujesz? Ktory to juz tydzien?

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Do góry