Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj gin w ogole nie kazał czekać (7tydz ciazy, zabieg w 11tyg), powiedzial, ze jak organizm nie bedzie gotowy, to nie przyjmie zarodka. wazne, zeby szyjke na sile ci nie rozszerzali tylko dali te tabletki które ją otwierają, zeby szyjka utrzymala kolejna ciążę.kulka gratuluję!
kotek dlaczego tak długo macie czekać? Przecież oczyścisz się sama i to był dopiero początek. Ja jak byłam na usg i ginka stwierdziła, że moja ciąża zatrzymała się w 9 tyg. i trzeba ciążę rozwiązać, to potem powiedziała, że jak poronie po tabletkach poronnych to za 2 miesiące mam się starać ponownie. A byłam u niej w 12 tyg. Potem miałam jednak zabieg więc zmieniła na 3 miesiące.
kulka gratuluję!
kotek dlaczego tak długo macie czekać? Przecież oczyścisz się sama i to był dopiero początek. Ja jak byłam na usg i ginka stwierdziła, że moja ciąża zatrzymała się w 9 tyg. i trzeba ciążę rozwiązać, to potem powiedziała, że jak poronie po tabletkach poronnych to za 2 miesiące mam się starać ponownie. A byłam u niej w 12 tyg. Potem miałam jednak zabieg więc zmieniła na 3 miesiące.
Ja sama sie oczyszcze nbo to wczesna ciazaMoj gin w ogole nie kazał czekać (7tydz ciazy, zabieg w 11tyg), powiedzial, ze jak organizm nie bedzie gotowy, to nie przyjmie zarodka. wazne, zeby szyjke na sile ci nie rozszerzali tylko dali te tabletki które ją otwierają, zeby szyjka utrzymala kolejna ciążę.