agnesis
Fanka BB :)
Dzięki, ale mi się wydaje, że taka blada zawsze wychodzi przed @. Okaże się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi testy owu wychodzily po terminie miesiaczki I faktycznie ciaza byla ale juz jej nie ma.
a ja myślę ze pojawi sie serduszko niedługoJa już po wizycie i dalej nic nie wiem.
Tydzień temu był zarodek 0.28cm bez pęcherzyka żoltkowego a dziś inna pani doktor znalazła bez problemu śliczny pęcherzyk żółtkowy ale mówi że zarodka jeszcze nie ma.
Krwiak się wchłania a nawet gdyby pękł to nie będzie to szkodzić pęcherzykowi ciążowemu.
Kolejny usg za 2 tyg.
Także kompletnie zgłupiałam i już nie wiem co myśleć
Marbia coś nie tak z tą lekarką? Jak widziała zarodek, a nie widziała pęcherzyka, teraz widzi pęcherzyk, a zarodek? Wyparował? Będę trzymać kciuki, żeby na następnej wizycie był pęcherzyk żółtkowy, zarodek i serduszko! Życzę Ci tego z całego serca