reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sama mam chęć zrobić hahaha ;P ale jeszcze 9 dni do @ ... chociaż mama dzisiaj powiedziała do mnie ze strasznie na twarzy mnie wysypalo ;p.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wizycie i dalej nic nie wiem.
Tydzień temu był zarodek 0.28cm bez pęcherzyka żoltkowego a dziś inna pani doktor znalazła bez problemu śliczny pęcherzyk żółtkowy ale mówi że zarodka jeszcze nie ma.
Krwiak się wchłania a nawet gdyby pękł to nie będzie to szkodzić pęcherzykowi ciążowemu.
Kolejny usg za 2 tyg.
Także kompletnie zgłupiałam i już nie wiem co myśleć

Nevka poczekaj, ja już żałuję, że z tym owulacyjnym dziś eksperymentowałam, bo i tak nic nie wiem ;) tzn. ciąży na pewno nie ma, ale będę sobie do soboty wmawiać, że może jednak :D

Marbia coś nie tak z tą lekarką? Jak widziała zarodek, a nie widziała pęcherzyka, teraz widzi pęcherzyk, a zarodek? Wyparował? Będę trzymać kciuki, żeby na następnej wizycie był pęcherzyk żółtkowy, zarodek i serduszko! Życzę Ci tego z całego serca :)

Ja już po wizycie i dalej nic nie wiem.
Tydzień temu był zarodek 0.28cm bez pęcherzyka żoltkowego a dziś inna pani doktor znalazła bez problemu śliczny pęcherzyk żółtkowy ale mówi że zarodka jeszcze nie ma.
Krwiak się wchłania a nawet gdyby pękł to nie będzie to szkodzić pęcherzykowi ciążowemu.
Kolejny usg za 2 tyg.
Także kompletnie zgłupiałam i już nie wiem co myśleć
a ja myślę ze pojawi sie serduszko niedługo :)

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marbia coś nie tak z tą lekarką? Jak widziała zarodek, a nie widziała pęcherzyka, teraz widzi pęcherzyk, a zarodek? Wyparował? Będę trzymać kciuki, żeby na następnej wizycie był pęcherzyk żółtkowy, zarodek i serduszko! Życzę Ci tego z całego serca :)

Pierwsze usg robiłam w polskiej klinice w Londynie i lekarka powiedziała ze jest zarodek ale nie ma pęcherzyka żoltkowego i wysłała do szpitala.
Dziś czyli po tygodniu, byłam w szpitalu i sprzęt nieco gorszy co widać po zdjęciach i obrazie usg ale ta lekarka znalazła od razu pecherzyk żółtkowy i nie rozumiała jak ta poprzednia doktor mogła tego nie widzieć, ale ta za to nie znalazła zarodka.
Dziś jest 7 tydzień a wielkość pęcherzyka żoltkowego jest jak w 6 tyg.
Więc kolejne usg za 2 tyg w szpitalu.
Znowu stres...

Do góry