reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zaczęłam właśnie czytać o leku ziołowym Castagnus. Czy któraś z Was go brała? Myślicie, że mogę zacząć go brać na własną rękę czy czekać na opinię lekarza?

Zaczęłam właśnie czytać o leku ziołowym Castagnus. Czy któraś z Was go brała? Myślicie, że mogę zacząć go brać na własną rękę czy czekać na opinię lekarza?
Ja brałam Castangus zanim zaszłam w ciążę 8 lat temu, brałam ja bo po analizie temperatur wychodziło że mam za krótki okres wysokich temperatur. Udało mi się zajść w trzecim cyklu brania i wszystko było ok.
Teraz nie mierze temperatury bo nie chce się za bardzo nakręcac, choć jeśli długo nam nie wyjdzie, to pewnie zacznę żeby wiedzieć co i jak.
Ja Raz również poronilam samoistnie, był duży ból i krwawienie jak na miesiączke, byłam u lekarza dopiero po dwóch tygodniach i powiedział że macica lekko powiększona więc to była ciąża, testy też to potwierdziły

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry Kolezankom [emoji6] pytanie do tych, Ktore niestety poronily. Czy same robilyscie badania ganetyczne czy czekalyscie az lekarz Wam zlecil? Ja ani nie robilam ani nie slyszalam ze mam zrobic. Chce isc w tym tyg. na kontrole czy wszystko sie wyczyscilo i moze wtedy cos powie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarze nie kieruja na genetyczne po 1 poronieniu. Dopiero trzecie kieruja na badania.
Ja bym chciala prywatnie zrobic mojego dzidziusia ale w Holandii to niemozliwe :(

Za jakis miesiac bede w Polsce i ide prywatnie porobic sobie badania na choroby, przeciwciala i hormony.
Jesli starczy kasy to kariotyp zrobimy.

Dla mnie bestialstwen jest skazywanie kobiety na 3 poronienia aby zlecic jakiekolwiek badania. Az mna trzesie jak o tym mysle!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzieki za kciuki jest pęcherzyk w macicy to najważniejsze
Tylko nie wiem ile ma pani dr nic nie mierzyła kazała czekać i wysłała mnie na badanie krzepliwości D-domeny INR no rozważamy włączenie heparyny.
Juz oddałam krew wieczorem wyniki i jutro musze podejść do niej

reklama
Do góry