reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zaczęłam właśnie czytać o leku ziołowym Castagnus. Czy któraś z Was go brała? Myślicie, że mogę zacząć go brać na własną rękę czy czekać na opinię lekarza?

Zaczęłam właśnie czytać o leku ziołowym Castagnus. Czy któraś z Was go brała? Myślicie, że mogę zacząć go brać na własną rękę czy czekać na opinię lekarza?
Ja brałam Castangus zanim zaszłam w ciążę 8 lat temu, brałam ja bo po analizie temperatur wychodziło że mam za krótki okres wysokich temperatur. Udało mi się zajść w trzecim cyklu brania i wszystko było ok.
Teraz nie mierze temperatury bo nie chce się za bardzo nakręcac, choć jeśli długo nam nie wyjdzie, to pewnie zacznę żeby wiedzieć co i jak.
Ja Raz również poronilam samoistnie, był duży ból i krwawienie jak na miesiączke, byłam u lekarza dopiero po dwóch tygodniach i powiedział że macica lekko powiększona więc to była ciąża, testy też to potwierdziły

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry Kolezankom [emoji6] pytanie do tych, Ktore niestety poronily. Czy same robilyscie badania ganetyczne czy czekalyscie az lekarz Wam zlecil? Ja ani nie robilam ani nie slyszalam ze mam zrobic. Chce isc w tym tyg. na kontrole czy wszystko sie wyczyscilo i moze wtedy cos powie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarze nie kieruja na genetyczne po 1 poronieniu. Dopiero trzecie kieruja na badania.
Ja bym chciala prywatnie zrobic mojego dzidziusia ale w Holandii to niemozliwe :(

Za jakis miesiac bede w Polsce i ide prywatnie porobic sobie badania na choroby, przeciwciala i hormony.
Jesli starczy kasy to kariotyp zrobimy.

Dla mnie bestialstwen jest skazywanie kobiety na 3 poronienia aby zlecic jakiekolwiek badania. Az mna trzesie jak o tym mysle!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzieki za kciuki jest pęcherzyk w macicy to najważniejsze
Tylko nie wiem ile ma pani dr nic nie mierzyła kazała czekać i wysłała mnie na badanie krzepliwości D-domeny INR no rozważamy włączenie heparyny.
Juz oddałam krew wieczorem wyniki i jutro musze podejść do niej

reklama
Do góry