reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja w drugą ciąże zaszłam po 1 normalnych cyklu po poronieniu, straciłam te ciąże,a le mysle ze tu genetyka coś nie zadziałła...teraz w 3 cyklu po.
Mnie chyba czeka heparyna, kazala mi dr zrobic krzepliwosc i d-dimery mam podwyzszone, wiec bede chciała brać zapobiegawczo. Jutro jade pokazac wyniki dr.

reklama
No właśnie widziałam ;p . Czyli pozytywne testy owulacyjne Ci wychodzą? ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, no właśnie negatywne, druga ledwo widoczna jak dwa dni przed owulacją ;) chyba, że im bliżej @ to ona ciemnieje, ale nie mam więcej owulacyjnych, tylko jeden ciążowy więc czekam czy @ przyjdzie czy nie :p

Nie, no właśnie negatywne, druga ledwo widoczna jak dwa dni przed owulacją ;) chyba, że im bliżej @ to ona ciemnieje, ale nie mam więcej owulacyjnych, tylko jeden ciążowy więc czekam czy @ przyjdzie czy nie :p
A myslicie ze testy ovu wychodza pozytywne kiedy jest sie w ciazy :)? Moze i ja sprobuje :)

Mnie też 5 dni przed @ wychodziła taka bardzo jasna druga kreska na owulacyjnych :) i dla mnie to już był pozytyw :) a z kolejnym dniem do miesiaczki wyszła ciemniejsza. Test pozytywny wyszedł mi dopiero 8 dni po @[emoji14]
Pierwsza beta 81 po 48h 363 i znów po 48 - 16 000[emoji14]

Mnie też 5 dni przed @ wychodziła taka bardzo jasna druga kreska na owulacyjnych :) i dla mnie to już był pozytyw :) a z kolejnym dniem do miesiaczki wyszła ciemniejsza. Test pozytywny wyszedł mi dopiero 8 dni po @[emoji14]
Pierwsza beta 81 po 48h 363 i znów po 48 - 16 000[emoji14]

Teraz to już w ogóle się nakręcę :D hehe jakoś tak czuję, że @ się bliża, ale zobaczymy :)

reklama
Do góry