reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, jestem tu nowa i nie znam Was tak dobrze jak pozostali. Jest mi bardzo przykro z powodu Waszych strat. To bardzo przykre i nie sprawiedliwe. Trzymajcie się ciepło.

reklama
Mi sie powiadomienia coś nie pokazują.....
Dziewczyny. Przytulam Was mocno ! ciężki czas teraz przed Wami, płaczcie to troche pomoże.... ukochania

Może to plamienie implantacyjne. Wciąż trwa?
Anulka, trwa i się nasila, niestety to @ - poza tym boli tak konkretnie, jak dawno nie było, wzięłam ze sobą do pracy fiolkę ketonalu :( Chciałam zrobić jeszcze raz w piątek albo sobotę test, ale zastanawiam się, czy w ogóle jest sens...

Asia, Kotek - tulę Was z całego serduszka <3

Podczytuje was ostatnio, ale ciężko mi było się zabrać za napisanie czegoś... Przyjaciółki Mama zachorowała nagle na raka i jakoś ciężko mi dojść do siebie,
Wam dziewczynki bardzo współczuję, to niesprawiedliwe, że ktoś kto tsk bardzo pragnie maluszka, musi przeżywać taka stratę, ten ból jest nie dopisania, ale wierzę że wasze Aniołki szybko powrócą do was i będziecie je już za niedługo tulic [emoji8]
U mnie teoretycznie tydzień do okresu, obawiam się że przyjdzie akurat na wakacjach bo w środę wyjeżdżamy, więc pewnie mnie nawiedzi.
Dobrej nocy

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry