reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moze tu

Edit: przez fotosika lepiej

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ja coś widzę jak przybliżyłam to rzeczywiście można dostrzec cień

reklama
Moje zachcianki ciążowe kazały mi zamówić grilla elektrycznego [emoji23] stary mnie udusi jak przyjedzie kurier tył bardziej że dziś po gofrownice jedziemy [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Hahaha też mi sie marzy taki [emoji7] mmm takie miesko z grila, warzywa... no wszystko! :) pycha
Pochwal sie ktory kupilas może tez soe skuszę:F
My narazie mamy od wczoraj zmywarkę i juz ja kocham:D

9ewnqqmzi7le71mi.png

Hahaha też mi sie marzy taki [emoji7] mmm takie miesko z grila, warzywa... no wszystko! :) pycha
Pochwal sie ktory kupilas może tez soe skuszę:F
My narazie mamy od wczoraj zmywarkę i juz ja kocham:D

9ewnqqmzi7le71mi.png
Jeden z najtańszych [emoji23] bo i tak nie będzie dzień w dzień w użytku bo mam i Thermomix i jeszcze gofrownice, dużo w piekarniku robię. 78 zł z wysyłka :)
1515838427-9c6ef74dd2140b83-aaaaaa.png
1515838431-408ddbdb24ac9ba0-aaaaaa.jpeg
1515838437-223d5a1408b301b8-aaaaaa.jpeg
1515838440-590af61cda4b3bc2-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Jeden z najtańszych [emoji23] bo i tak nie będzie dzień w dzień w użytku bo mam i Thermomix i jeszcze gofrownice, dużo w piekarniku robię. 78 zł z wysyłka :)
1515838427-9c6ef74dd2140b83-aaaaaa.png
1515838431-408ddbdb24ac9ba0-aaaaaa.jpeg
1515838437-223d5a1408b301b8-aaaaaa.jpeg
1515838440-590af61cda4b3bc2-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Kurde taki grill to jest na serio super sprawa i w porównaniu do innych urządzeń agd na prawdę tanie... a jednak eliminuje się to niezdrowe smażenie na oleju bo tam nic albo kapke tylko trzeba dodać
Muszę to przemyśleć ale chyba sie skusze;D moze w nast mscu bo w tym jeszcze ostatnia rata za szkole męża i alleluja koniec tego! Bo jak sobie pomysle ile człowiek wywalil na te uczelnie to aż sie słabo robi.. a ja Zosia samosia i nie chce zeby tescie (choc mają możliwości) za te studia płacili.. mam koleżanki po 30 pare lat co tak jak ja na podyplomowki wiecznie (nauczycielska zmora, i to wszystko z wlasnej kieszeni) i pytam jak se radzi jak taka logipedia za 6, 7 tys za 3, 4 sem a dom przeciez budują i 2 dzieci mają a ona "roszice mi płacą za edukację". Przy dzieciach rodzice, przy budowie tata i tesc.. no fajnie ze mogą pomóc ale ja jednak wole sama.

9ewnqqmzi7le71mi.png

Kurde taki grill to jest na serio super sprawa i w porównaniu do innych urządzeń agd na prawdę tanie... a jednak eliminuje się to niezdrowe smażenie na oleju bo tam nic albo kapke tylko trzeba dodać
Muszę to przemyśleć ale chyba sie skusze;D moze w nast mscu bo w tym jeszcze ostatnia rata za szkole męża i alleluja koniec tego! Bo jak sobie pomysle ile człowiek wywalil na te uczelnie to aż sie słabo robi.. a ja Zosia samosia i nie chce zeby tescie (choc mają możliwości) za te studia płacili.. mam koleżanki po 30 pare lat co tak jak ja na podyplomowki wiecznie (nauczycielska zmora, i to wszystko z wlasnej kieszeni) i pytam jak se radzi jak taka logipedia za 6, 7 tys za 3, 4 sem a dom przeciez budują i 2 dzieci mają a ona "roszice mi płacą za edukację". Przy dzieciach rodzice, przy budowie tata i tesc.. no fajnie ze mogą pomóc ale ja jednak wole sama.

9ewnqqmzi7le71mi.png
Nam też pomagają. Tzn w codziennym życiu nie. Tzn jeśli chodzi o kasę. Ale żeby synem się zająć, zawieźć, przywieźć, pomoc coś czasem załatwić.
Ale fakt z działalnością pomogli na początku, no i z tym domem że nam dadzą. To już i tak bardzo dużo

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Nam też pomagają. Tzn w codziennym życiu nie. Tzn jeśli chodzi o kasę. Ale żeby synem się zająć, zawieźć, przywieźć, pomoc coś czasem załatwić.
Ale fakt z działalnością pomogli na początku, no i z tym domem że nam dadzą. To już i tak bardzo dużo

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
To ja znowu mam w druga stronę, mama wcześnie owdowiala i wypłata kiepska wiec od 18rz ja ją wspieram finansowo i w glowie ciągle "jak cos dostaniesz to przez to ona będzie miała jeszcze c
ciężej" i tak mi zostalo, jakoś nie mam serca brac czegokolwoek od kogokolwiek , źle sie z tym czuje i mam wyrzuty sumienia:p wiem nadaje sie tk do psychologa albo psychiatry ale tska juz jestem, tak mnie życie uksztaltowalo i nic na to nie poradzę

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Do góry