reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moze tu

Edit: przez fotosika lepiej

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ja coś widzę jak przybliżyłam to rzeczywiście można dostrzec cień

reklama
Moje zachcianki ciążowe kazały mi zamówić grilla elektrycznego [emoji23] stary mnie udusi jak przyjedzie kurier tył bardziej że dziś po gofrownice jedziemy [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Hahaha też mi sie marzy taki [emoji7] mmm takie miesko z grila, warzywa... no wszystko! :) pycha
Pochwal sie ktory kupilas może tez soe skuszę:F
My narazie mamy od wczoraj zmywarkę i juz ja kocham:D

9ewnqqmzi7le71mi.png

Hahaha też mi sie marzy taki [emoji7] mmm takie miesko z grila, warzywa... no wszystko! :) pycha
Pochwal sie ktory kupilas może tez soe skuszę:F
My narazie mamy od wczoraj zmywarkę i juz ja kocham:D

9ewnqqmzi7le71mi.png
Jeden z najtańszych [emoji23] bo i tak nie będzie dzień w dzień w użytku bo mam i Thermomix i jeszcze gofrownice, dużo w piekarniku robię. 78 zł z wysyłka :)
1515838427-9c6ef74dd2140b83-aaaaaa.png
1515838431-408ddbdb24ac9ba0-aaaaaa.jpeg
1515838437-223d5a1408b301b8-aaaaaa.jpeg
1515838440-590af61cda4b3bc2-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Jeden z najtańszych [emoji23] bo i tak nie będzie dzień w dzień w użytku bo mam i Thermomix i jeszcze gofrownice, dużo w piekarniku robię. 78 zł z wysyłka :)
1515838427-9c6ef74dd2140b83-aaaaaa.png
1515838431-408ddbdb24ac9ba0-aaaaaa.jpeg
1515838437-223d5a1408b301b8-aaaaaa.jpeg
1515838440-590af61cda4b3bc2-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Kurde taki grill to jest na serio super sprawa i w porównaniu do innych urządzeń agd na prawdę tanie... a jednak eliminuje się to niezdrowe smażenie na oleju bo tam nic albo kapke tylko trzeba dodać
Muszę to przemyśleć ale chyba sie skusze;D moze w nast mscu bo w tym jeszcze ostatnia rata za szkole męża i alleluja koniec tego! Bo jak sobie pomysle ile człowiek wywalil na te uczelnie to aż sie słabo robi.. a ja Zosia samosia i nie chce zeby tescie (choc mają możliwości) za te studia płacili.. mam koleżanki po 30 pare lat co tak jak ja na podyplomowki wiecznie (nauczycielska zmora, i to wszystko z wlasnej kieszeni) i pytam jak se radzi jak taka logipedia za 6, 7 tys za 3, 4 sem a dom przeciez budują i 2 dzieci mają a ona "roszice mi płacą za edukację". Przy dzieciach rodzice, przy budowie tata i tesc.. no fajnie ze mogą pomóc ale ja jednak wole sama.

9ewnqqmzi7le71mi.png

Kurde taki grill to jest na serio super sprawa i w porównaniu do innych urządzeń agd na prawdę tanie... a jednak eliminuje się to niezdrowe smażenie na oleju bo tam nic albo kapke tylko trzeba dodać
Muszę to przemyśleć ale chyba sie skusze;D moze w nast mscu bo w tym jeszcze ostatnia rata za szkole męża i alleluja koniec tego! Bo jak sobie pomysle ile człowiek wywalil na te uczelnie to aż sie słabo robi.. a ja Zosia samosia i nie chce zeby tescie (choc mają możliwości) za te studia płacili.. mam koleżanki po 30 pare lat co tak jak ja na podyplomowki wiecznie (nauczycielska zmora, i to wszystko z wlasnej kieszeni) i pytam jak se radzi jak taka logipedia za 6, 7 tys za 3, 4 sem a dom przeciez budują i 2 dzieci mają a ona "roszice mi płacą za edukację". Przy dzieciach rodzice, przy budowie tata i tesc.. no fajnie ze mogą pomóc ale ja jednak wole sama.

9ewnqqmzi7le71mi.png
Nam też pomagają. Tzn w codziennym życiu nie. Tzn jeśli chodzi o kasę. Ale żeby synem się zająć, zawieźć, przywieźć, pomoc coś czasem załatwić.
Ale fakt z działalnością pomogli na początku, no i z tym domem że nam dadzą. To już i tak bardzo dużo

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Nam też pomagają. Tzn w codziennym życiu nie. Tzn jeśli chodzi o kasę. Ale żeby synem się zająć, zawieźć, przywieźć, pomoc coś czasem załatwić.
Ale fakt z działalnością pomogli na początku, no i z tym domem że nam dadzą. To już i tak bardzo dużo

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
To ja znowu mam w druga stronę, mama wcześnie owdowiala i wypłata kiepska wiec od 18rz ja ją wspieram finansowo i w glowie ciągle "jak cos dostaniesz to przez to ona będzie miała jeszcze c
ciężej" i tak mi zostalo, jakoś nie mam serca brac czegokolwoek od kogokolwiek , źle sie z tym czuje i mam wyrzuty sumienia:p wiem nadaje sie tk do psychologa albo psychiatry ale tska juz jestem, tak mnie życie uksztaltowalo i nic na to nie poradzę

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Do góry