reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hahaha ! Ja niestety na tych wkładkach nie skończyłam . Podłączyly sie zaraz w kolejce grzybice i te inne [emoji5][emoji5][emoji13] jaki ze mnie głupi człek . Ale spałam dobrze mimo wszystko ! Dziewuszki miłej soboty Wam życzę . U mnie 18 Dc . Ja pierdziuuuuu cała wieczność przede mną .
Jotka ja to dzisiaj przejmuje ten stres na siebie !!bede zaciskać te kciuki cały Dzien az mi odpadną [emoji8][emoji8] ( i moze dobrze - nie bede testować przed terminem ) [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz zatestowalam dla spokoju głowy=) wiem ze cos tam sie dzieje i dlatego tak fatalnie sie czuje i jakos mi lzej =) =*

A z tymi grzybicami to Cie mocno ponioslo =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
@KatiNaila ty masz oko. Ide na rekord. Zrobiłam test. No kur..a peklam, no coraz gorzej sie czuje i co ... widać? Wyszla zaraz odrazu tylko delikatnie przeschlo. I ciagle ja widac . Czułość 20.
1515827931-7fd03440f2bac6bd-aaaaaa.jpeg
1515827955-24bd2cf22de79942-aaaaaa.jpeg

Itu jeszcze w swietle dziennym
1515827995-dc6809c6adc6f5cf-aaaaaa.jpeg

qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja nie widzę ale wiem że to kwestia zdjęcia, te cienie nie lubią się z aparatami. :) gratulować czy czekać do poniedziałku? Ja też na początku, w 4tc byłam solidnie przeziebiona.

Moje ciało sobie ze mnie kpi. Jak zapowiedziałam, że odkładam starania do czerwca to - tadam - pojawił się sluz plodny. 15 dni po zabiegu. Dajcie mi siłę, bym chociaż do kontroli w lutym wytrzymała...

Mam dołka jest mi smutno :( dobrze ze moj facet jest taki kochany i mnie wspiera. Dzisiaj zrobil sniadanko do lozka i kawke :) jest cudowny a ja jak bardzo chcialabym mu za to podziekowac i podarowac mu malenstwo o ktorym tak marzy :(

Ja nie widzę ale wiem że to kwestia zdjęcia, te cienie nie lubią się z aparatami. :) gratulować czy czekać do poniedziałku? Ja też na początku, w 4tc byłam solidnie przeziebiona.

Moje ciało sobie ze mnie kpi. Jak zapowiedziałam, że odkładam starania do czerwca to - tadam - pojawił się sluz plodny. 15 dni po zabiegu. Dajcie mi siłę, bym chociaż do kontroli w lutym wytrzymała...
Z gratulacjami sie wstrzymajmy , bo jrszcze moze byc płacZ. W poniedzialek powinna byc juz lepsza.
Kochana Cicho gratuluję coś widać ;) czekam na tescior z mocniejszymi kreskamk :*
1515833054-56e3196da8a3ed71-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry