reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hahaha ! Ja niestety na tych wkładkach nie skończyłam . Podłączyly sie zaraz w kolejce grzybice i te inne [emoji5][emoji5][emoji13] jaki ze mnie głupi człek . Ale spałam dobrze mimo wszystko ! Dziewuszki miłej soboty Wam życzę . U mnie 18 Dc . Ja pierdziuuuuu cała wieczność przede mną .
Jotka ja to dzisiaj przejmuje ten stres na siebie !!bede zaciskać te kciuki cały Dzien az mi odpadną [emoji8][emoji8] ( i moze dobrze - nie bede testować przed terminem ) [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz zatestowalam dla spokoju głowy=) wiem ze cos tam sie dzieje i dlatego tak fatalnie sie czuje i jakos mi lzej =) =*

A z tymi grzybicami to Cie mocno ponioslo =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
@KatiNaila ty masz oko. Ide na rekord. Zrobiłam test. No kur..a peklam, no coraz gorzej sie czuje i co ... widać? Wyszla zaraz odrazu tylko delikatnie przeschlo. I ciagle ja widac . Czułość 20.
1515827931-7fd03440f2bac6bd-aaaaaa.jpeg
1515827955-24bd2cf22de79942-aaaaaa.jpeg

Itu jeszcze w swietle dziennym
1515827995-dc6809c6adc6f5cf-aaaaaa.jpeg

qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja nie widzę ale wiem że to kwestia zdjęcia, te cienie nie lubią się z aparatami. :) gratulować czy czekać do poniedziałku? Ja też na początku, w 4tc byłam solidnie przeziebiona.

Moje ciało sobie ze mnie kpi. Jak zapowiedziałam, że odkładam starania do czerwca to - tadam - pojawił się sluz plodny. 15 dni po zabiegu. Dajcie mi siłę, bym chociaż do kontroli w lutym wytrzymała...

Mam dołka jest mi smutno :( dobrze ze moj facet jest taki kochany i mnie wspiera. Dzisiaj zrobil sniadanko do lozka i kawke :) jest cudowny a ja jak bardzo chcialabym mu za to podziekowac i podarowac mu malenstwo o ktorym tak marzy :(

Ja nie widzę ale wiem że to kwestia zdjęcia, te cienie nie lubią się z aparatami. :) gratulować czy czekać do poniedziałku? Ja też na początku, w 4tc byłam solidnie przeziebiona.

Moje ciało sobie ze mnie kpi. Jak zapowiedziałam, że odkładam starania do czerwca to - tadam - pojawił się sluz plodny. 15 dni po zabiegu. Dajcie mi siłę, bym chociaż do kontroli w lutym wytrzymała...
Z gratulacjami sie wstrzymajmy , bo jrszcze moze byc płacZ. W poniedzialek powinna byc juz lepsza.
Kochana Cicho gratuluję coś widać ;) czekam na tescior z mocniejszymi kreskamk :*
1515833054-56e3196da8a3ed71-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry