reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Współczuje [emoji849] No ale pewnie już zaciążyłas także zachowujmy spokój, bez paniki! ;)
Jak cos to bede kombinowac zeby na plodne jechac do niego , chocbym miala dac lekarce w lape zeby mi l4 dala[emoji23] w tym wypadku cel uswieca srodki!!!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiadomo! 600km to jeszcze nie koniec świata :) także będzie gitarka! [emoji16]
Widze, ze on juz tez lapie dola wiec musze udawac, ze wszystko jest ok... Z drugiej strony to bardzo duza szansa zawodowa , ktora mysle ze w przyszlosci zaowocuje bardzo mocno... Musimy dac jakos rade i przeciez nic nie jest na zawsze[emoji5]

Widze, ze on juz tez lapie dola wiec musze udawac, ze wszystko jest ok... Z drugiej strony to bardzo duza szansa zawodowa , ktora mysle ze w przyszlosci zaowocuje bardzo mocno... Musimy dac jakos rade i przeciez nic nie jest na zawsze[emoji5]

No właśnie, a tymczasem cieszcie się cudownym wieczorem który jest jeszcze przed wami! Jutro to będzie jutro ;)

To jak macie się zachowywać:
1515847142-53a18fd12e6c4de1-aaaaaa.jpeg

I ja! I ja! [emoji2]

A Ty Lili przyjmujesz jakieś leki ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja generalnie zdrowa jestem jak koń i wszystkie wyniki mam idealne przynajmniej takie mialam jak ostatnio sie kontrolowalam we wrzesniu[emoji3] chlop tez niby zdrowy , trzymamy zdrowa diete, trenujemy, maz triathlon i ultra maratony, ja silownia i biegi gorskie, niby wszystko ok a to juz 5 cykl staran[emoji22][emoji22][emoji22] nie ma reguly niestety...te co pija, pala, jedza smieci zachodza do strzalu nawet jak nie chca...[emoji51]

reklama
Ja generalnie zdrowa jestem jak koń i wszystkie wyniki mam idealne przynajmniej takie mialam jak ostatnio sie kontrolowalam we wrzesniu[emoji3] chlop tez niby zdrowy , trzymamy zdrowa diete, trenujemy, maz triathlon i ultra maratony, ja silownia i biegi gorskie, niby wszystko ok a to juz 5 cykl staran[emoji22][emoji22][emoji22] nie ma reguly niestety...te co pija, pala, jedza smieci zachodza do strzalu nawet jak nie chca...[emoji51]

Dlatego bo nie chcą i nie myślą o tym dlatego im się udaje ja też nie mogę zrozumieć dlaczego zdrowa kobieta nie możne zajść albo utrzymać i dochodzi tak dużo do poronień jak dbać o siebie huha dmucha

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry