reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To ja znowu mam w druga stronę, mama wcześnie owdowiala i wypłata kiepska wiec od 18rz ja ją wspieram finansowo i w glowie ciągle "jak cos dostaniesz to przez to ona będzie miała jeszcze c
ciężej" i tak mi zostalo, jakoś nie mam serca brac czegokolwoek od kogokolwiek , źle sie z tym czuje i mam wyrzuty sumienia:p wiem nadaje sie tk do psychologa albo psychiatry ale tska juz jestem, tak mnie życie uksztaltowalo i nic na to nie poradzę

9ewnqqmzi7le71mi.png

Ja tez tak troche mam z tym , ze moja mama wybrała życie z tzw ciemnej strony . To ona wręcz roszczeniowo czesto odzywa sie tylko po to aby poprosić o pieniądze . Na co... wiadomo . Nosze garb na plecach cholernego dzieciństwa ... sama szybko poszłam do pracy i szybko zaczęłam mieć swoje pieniądze . Ehhhh

Cos mi dzis rano przeczucie podpowiedziało , ze ten cykl tez pudło . Jakaś taka myśl mnie naszła .
Jutro jedziemy na tydzien urlopu ! Szusowanko , wiatr we włosach i nie bede myślec o niczym !!! [emoji4] Aj promys !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc Dziewczyny[emoji3] u mnie 15 dc , dwa po owu, bo tym bzykaniu formalnie boli mnie tam na dole jakby macica czy cos... Wieczorem mam gosci wiec pieke wielka beze i zrobie pavlova z truskawkami i sosem z malin na wisniowce, salatke z szynka parmenska , gruszka i serem plesniowym no i bagietke na cieplo[emoji3] raz w zyciu konczy sie 40 lat wiec poszaleje kulinarnie... A jutro moj maz jedzie do nowej pracy 600 km od domu... [emoji22][emoji22][emoji22] jutro bede miec dola i plakac...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny[emoji3] u mnie 15 dc , dwa po owu, bo tym bzykaniu formalnie boli mnie tam na dole jakby macica czy cos... Wieczorem mam gosci wiec pieke wielka beze i zrobie pavlova z truskawkami i sosem z malin na wisniowce, salatke z szynka parmenska , gruszka i serem plesniowym no i bagietke na cieplo[emoji3] raz w zyciu konczy sie 40 lat wiec poszaleje kulinarnie... A jutro moj maz jedzie do nowej pracy 600 km od domu... [emoji22][emoji22][emoji22] jutro bede miec dola i plakac...

No to będzie w domu tylko na weekendy?

My z teściami nie mamy kontaktu także co tu mówić o wsparciu finansowym... moi rodzice nie pomagają finansowo tzn pożyczali nam kase przy budowie domu żeby nie trzeba było do banku iść, jeszcze Nam zostało 10 tys do oddania im. Są dziadkami z prawdziwego zdarzenia, pamietają o mikolaju, dniu dziecka. Zawsze mozna na nich liczyc

@zośkaTośka na zdjęciu siedzisz w pościeli? Spoko :) jak to posciel to chcialam napisac że bardzo bardzo ładna

@lili78 nie smutaj my tu Cię pocieszymy :)

Mmm szaleństwo[emoji7]
Pycha!
A na długo wyjeżdża?

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Do góry