reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Brawo[emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie jeszcze sie nie ciesze chociaz jest to inna kreska niz wczesniej...jak @nie pprzyjdzie ro wtedy bede skakac pod sufit... narazie opadly mi troche emocjie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
@Jotka_Szczotka, ło żesz w mordę jeża kopany!!! Sikaj jutro, bo chcę to porządnie widzieć i wtedy skaczę pod sam sufit z radości. Normalnie przyjadę tam do Ciebie na te owtwockie wsie i Cię uściskam, że pękniesz!!! [emoji119]

A mi właśnie jakos tak opadły=) czuje sie tak potwornie zmęczona. Ciagle mam stan podgoraczkowy, zimno, dreszcze.... sloniowe stopy i bol podbrzusza taki ciągły... teraz juz mam pusta głowę. ]

I bardzo dobrze, wycisz się kochana i odpoczywaj. Wskakuj pod kołderkę i się relaksuj. Młodego weź ze sobą i puść mu bajki cały dzień. Od święta można.

Twoja kropka kopie sobie ładne mieszkanko na kolejne miesiące [emoji7]. Ja też byłam jakaś taka przeziębiona w tym okresie. I też bóle brzucha.

I bardzo dobrze, wycisz się kochana i odpoczywaj. Wskakuj pod kołderkę i się relaksuj. Młodego weź ze sobą i puść mu bajki cały dzień. Od święta można.

Twoja kropka kopie sobie ładne mieszkanko na kolejne miesiące [emoji7]. Ja też byłam jakaś taka przeziębiona w tym okresie. I też bóle brzucha.
1515830600-22aa83dec0527240-aaaaaa.jpeg

Aaaa mam robotę =).
Zaraz 4kolejno odcinki korony królów to sie troche pobyczymy bo pozniej swiniom musimy zmienic =) juz mi tu młody jeczy zeby wymieniać teraz=)

qb3cj44j6cg72hqh.png

@KatiNaila ty masz oko. Ide na rekord. Zrobiłam test. No kur..a peklam, no coraz gorzej sie czuje i co ... widać? Wyszla zaraz odrazu tylko delikatnie przeschlo. I ciagle ja widac . Czułość 20.
1515827931-7fd03440f2bac6bd-aaaaaa.jpeg
1515827955-24bd2cf22de79942-aaaaaa.jpeg

Itu jeszcze w swietle dziennym
1515827995-dc6809c6adc6f5cf-aaaaaa.jpeg

qb3cj44j6cg72hqh.png

Jotka na tym 2 zdjeciu dopiero jak meeeega przybliżę zdjęcie to cos jakby ale kutwa pewna nie jestem . Włącz spokój i nie myśl o tym . Bede sie modlić zeby Ci sie udało ! [emoji173] A Ty skup sie na czym innym dzis [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kuwa @marta_usssek nie chciałam Cię zostawić samej w cierpieniu i tez to wpisałam. Zara się pohaftuje
To jest dobry sposób na utrzymanie diety. Jak masz na coś ochotę to wystarczy wpisać plamienie w googlach i kuwa tydzień nic nie zjem. Metoda na głoda

Hahaha ! Ja niestety na tych wkładkach nie skończyłam . Podłączyly sie zaraz w kolejce grzybice i te inne [emoji5][emoji5][emoji13] jaki ze mnie głupi człek . Ale spałam dobrze mimo wszystko ! Dziewuszki miłej soboty Wam życzę . U mnie 18 Dc . Ja pierdziuuuuu cała wieczność przede mną .
Jotka ja to dzisiaj przejmuje ten stres na siebie !!bede zaciskać te kciuki cały Dzien az mi odpadną [emoji8][emoji8] ( i moze dobrze - nie bede testować przed terminem ) [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry