reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Brawo[emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie jeszcze sie nie ciesze chociaz jest to inna kreska niz wczesniej...jak @nie pprzyjdzie ro wtedy bede skakac pod sufit... narazie opadly mi troche emocjie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
@Jotka_Szczotka, ło żesz w mordę jeża kopany!!! Sikaj jutro, bo chcę to porządnie widzieć i wtedy skaczę pod sam sufit z radości. Normalnie przyjadę tam do Ciebie na te owtwockie wsie i Cię uściskam, że pękniesz!!! [emoji119]

A mi właśnie jakos tak opadły=) czuje sie tak potwornie zmęczona. Ciagle mam stan podgoraczkowy, zimno, dreszcze.... sloniowe stopy i bol podbrzusza taki ciągły... teraz juz mam pusta głowę. ]

I bardzo dobrze, wycisz się kochana i odpoczywaj. Wskakuj pod kołderkę i się relaksuj. Młodego weź ze sobą i puść mu bajki cały dzień. Od święta można.

Twoja kropka kopie sobie ładne mieszkanko na kolejne miesiące [emoji7]. Ja też byłam jakaś taka przeziębiona w tym okresie. I też bóle brzucha.

I bardzo dobrze, wycisz się kochana i odpoczywaj. Wskakuj pod kołderkę i się relaksuj. Młodego weź ze sobą i puść mu bajki cały dzień. Od święta można.

Twoja kropka kopie sobie ładne mieszkanko na kolejne miesiące [emoji7]. Ja też byłam jakaś taka przeziębiona w tym okresie. I też bóle brzucha.
1515830600-22aa83dec0527240-aaaaaa.jpeg

Aaaa mam robotę =).
Zaraz 4kolejno odcinki korony królów to sie troche pobyczymy bo pozniej swiniom musimy zmienic =) juz mi tu młody jeczy zeby wymieniać teraz=)

qb3cj44j6cg72hqh.png

@KatiNaila ty masz oko. Ide na rekord. Zrobiłam test. No kur..a peklam, no coraz gorzej sie czuje i co ... widać? Wyszla zaraz odrazu tylko delikatnie przeschlo. I ciagle ja widac . Czułość 20.
1515827931-7fd03440f2bac6bd-aaaaaa.jpeg
1515827955-24bd2cf22de79942-aaaaaa.jpeg

Itu jeszcze w swietle dziennym
1515827995-dc6809c6adc6f5cf-aaaaaa.jpeg

qb3cj44j6cg72hqh.png

Jotka na tym 2 zdjeciu dopiero jak meeeega przybliżę zdjęcie to cos jakby ale kutwa pewna nie jestem . Włącz spokój i nie myśl o tym . Bede sie modlić zeby Ci sie udało ! [emoji173] A Ty skup sie na czym innym dzis [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kuwa @marta_usssek nie chciałam Cię zostawić samej w cierpieniu i tez to wpisałam. Zara się pohaftuje
To jest dobry sposób na utrzymanie diety. Jak masz na coś ochotę to wystarczy wpisać plamienie w googlach i kuwa tydzień nic nie zjem. Metoda na głoda

Hahaha ! Ja niestety na tych wkładkach nie skończyłam . Podłączyly sie zaraz w kolejce grzybice i te inne [emoji5][emoji5][emoji13] jaki ze mnie głupi człek . Ale spałam dobrze mimo wszystko ! Dziewuszki miłej soboty Wam życzę . U mnie 18 Dc . Ja pierdziuuuuu cała wieczność przede mną .
Jotka ja to dzisiaj przejmuje ten stres na siebie !!bede zaciskać te kciuki cały Dzien az mi odpadną [emoji8][emoji8] ( i moze dobrze - nie bede testować przed terminem ) [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry