reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Biedronka0506 wczoraj nic nie wykupcyłam ale dzisiaj tak! Masz tu obiecaną fotkę, mam nadzieje ze pomoże nam maratonować [emoji16]
1515770393-f29791198834971a-aaaaaa.jpeg

Chyba stary na mnie poleci co? ;)

Aaaaaaaaa bosko ! Chce byc Twoim mężem ! [emoji173][emoji173][emoji173] dzis zaczynasz przedstawienie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaaaaaaa bosko ! Chce byc Twoim mężem ! [emoji173][emoji173][emoji173] dzis zaczynasz przedstawienie ?

Nie, dopiero się szykuje do maratonu :) w poniedziałek @ i później zaplanowałam sobie ze będziemy się grzmocić od 9tego gdzieś do 16stego dc i dlatego się szykuje bo inaczej nie podołamy aż tyle dni pod rząd [emoji16] ogólnie rzecz biorąc jeszcze z 10 dni :)

Nie, dopiero się szykuje do maratonu :) w poniedziałek @ i później zaplanowałam sobie ze będziemy się grzmocić od 9tego gdzieś do 16stego dc i dlatego się szykuje bo inaczej nie podołamy aż tyle dni pod rząd [emoji16] ogólnie rzecz biorąc jeszcze z 10 dni :)

A maz juz sie psychicznie nastawia ? U nas 6 dni pod rząd nie ma opcji never forever [emoji13] !
Ostatnio było 3 dni pod rząd i juz mi chłopa szkoda było [emoji13]

A maz juz sie psychicznie nastawia ? U nas 6 dni pod rząd nie ma opcji never forever [emoji13] !
Ostatnio było 3 dni pod rząd i juz mi chłopa szkoda było [emoji13]

No ogólnie ja tez to cienko widzę. U nas tez 3 dni pod rząd i później to już rzeźba. Dlatego się szykuje i po 3 dniach wyciągnę asa z rękawa ;)

Ten seks na zawołanie wtedy kiedy owula powiem Wam jest dla mnie straszny . Tzn fajnie jest zawsze ale wole spontanicznie znienacka a nie dawaj stary bo jajoooooo czeka ! [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dla mnie tez. Raz, drugi, trzeci jeszcze bym zniosła ale u nas już tak ponad rok i to właśnie jest w tym wszytskim najgorsze. Ale co zrobić? Trzeba walczyć! :)

No ogólnie ja tez to cienko widzę. U nas tez 3 dni pod rząd i później to już rzeźba. Dlatego się szykuje i po 3 dniach wyciągnę asa z rękawa ;)

Aaaaaaa czyli czerwień na podtrzymanie temperatury po 3 dniach ? :)) nooooo kochana to cała Polska bedzie wtedy z Wami [emoji13]
A testy owu robisz ? Czy wiesz dokładnie kiedy masz owulke ?

Aaaaaaa czyli czerwień na podtrzymanie temperatury po 3 dniach ? :)) nooooo kochana to cała Polska bedzie wtedy z Wami [emoji13]
A testy owu robisz ? Czy wiesz dokładnie kiedy masz owulke ?

Oj będzie się działo, będzie! [emoji14]
A z testami to nie wiem. Ogólnie prawie zawsze mam owu w 13dc. Nieraz się przesunie na 11 lub 12dc. Czyli wiem dokładnie kiedy ale ze lubię testy ovu (bo to jedyne gdzie mi wychodzą dwie kreski;)) to pewnie potestuje dla pewności [emoji16]

reklama
Do góry