reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny. Możecie mi polecić jakąś dobrą witaminę D? Słyszałam, że w staraniach o dziecko jest ona przydatnym skladnikiem, którego często brak w organiźmie. Może któraś z Was zażywa i mi coś poleci?
Ja biorę Vigantoletten 2000.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Dzień doby, drogie Panie! W końcu w pracy! Można pisać ze służbowego komputera, bo nie lubię pisać na telefonie! :D Melduję, że przed chwilą ściągnęli mi szwy po laparoskopii i że chyba kończę się oczyszczać, bo dziś jeszcze ani jednej plamki nie było, jak wspaniale po prawie miesiącu plamienia i krwawienia.
Jak co roku w styczniu nachodzi mnie chęć na zmiany i nowe plany. Jak wspaniale, że styczeń wypadł teraz, bo inaczej nie mogłabym się pozbierać i wrócić do codzienności. Nie wiem czego chcę na ten rok, w głowie kompletny bałagan, ale zaraz zacznę go sprzątać. Nie mogę z całą pewnością stwierdzić, że chcę zajść w ciążę, bo targają mną sprzeczne nastroje w tej kwestii.
Ale nie ma obecnie rzeczy, którą mogłabym się martwić! A to mi się rzadko na co dzień zdarza. Nawet sprawy służbowe trzymają się kupy, choć je zaniedbałam już w listopadzie.
Tak więc, to co było zamykam w grudniu i upita nadziejami zaczynam Nowy Rok! Aloha! :D

reklama
Witam w 14dc :)
@O'Hara dobrze, że wracasz :)

Wracam ze wzmożona siłą! W tym roku zachodzę! W taki czy inny sposób ale zachodzę i nie ma chu** we wsi ;)
Czekam cierpliwie na @ tym razem jestem pewna, ze przyjdzie :) a akurat mam jakieś dziwne zawroty głowy od 4 dni i zapewne gdybyśmy się starali w tym cyklu to wmowilabym sobie ciaze [emoji16] a tak to nie rozkminiam nawet co to, pewnie minie :)
Idę w czwarteczek do lekary rodzinnej, bo kończy mi się eutyrox, zapytam się czy może już czas żeby powtórzyć tsh i idę w końcu na te hormony a staremu dam ze 2 tyg żeby zregenerował siły po intensywnym imprezowaniu i później smiga z kubasem :) No, to by było na tyle :)

Do góry