reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A to nie znam jej do twmed chodze do endo tylko... poprzrdnia ciaze prowadzilam u Magnuszewskiej

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Oj no endo to ta. A chodzę w)aśnie do Magnuszewskiej, ale mi nie pasuje. Że tak powiem nawet do mnie nie zagląda. Ide do Jabłońskiego. Sory zamotana jestem jeszcze się nie obudziłam.

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Oj no endo to ta. A chodzę w)aśnie do Magnuszewskiej, ale mi nie pasuje. Że tak powiem nawet do mnie nie zagląda. Ide do Jabłońskiego. Sory zamotana jestem jeszcze się nie obudziłam.

A do endo chodze do Wojcickiej. No Magnuszewska jest slaba , ale w sumie kiedys uratowala mi życie , ciaze prowadzila tak byle jak ale. W zasadzie nic kompletnie sie dnie dzialo wiec nie wiem czego moglabym wiecej od niej oczwkiwac. Teraz zastanawiam sie nad Lisem...

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

O nim nie słyszałam. A w sumaie jak sie bic nie dzieje to każdy sie nie dzieje. Ja jestem po przejściach porodowo pozamaciczno poronnych, więc wolę dobrego lekarza wybrać, a Jabłoński ma dobrą opinię. Zobaczymy.

Lekarz mi powiedział wczoraj że mam za niskie ciśnienie i to też może być skutkiem bólów głowy. Jestem strasznie zła od kiedy się zaczęliśmy starać o dziecko nagle mi się zdrowie ciągle psuje :( Może to jakiś znak aby narazie odpuścić :( Narazie zajmę się swoim zdrowiem chyba. Jutro mam badania i w czwartek z wynikami pójdę do neurologa zobaczymy czy coś wyjdzie mi. Dopóki nie wyleczę się to będę musiała odpuścić starania bo to bez sensu, nie wiem co mi dolega jakie leki będę ewentualnie brać a w ciąży niestety lepiej uważać z lekami, nie chciała bym aby coś dziecku się stało przez to. No trudno może w styczniu już będę wiedzieć co mi dolega no raczej na pewno już będę wiedzieć na czym stoję. Może już coś w czwartek będę wiedzieć nawet. Że chyba zleci jakieś kolejne badanie.

Słuchajcie dziewczyny wczoraj mnie na sorze tak lekarz wku***** że masakra. Bo mi neurolog powiedział że może też się powoli u mnie rozwijać zapalenie opon mózgowych albo zakrzepowe zapalenie zatok żylnych mózgu bo ja na to kiedyś chorowałam więc choroba mogła się nawrócić, i lekarka powiedziała że jak będę mieć gorączkę to natychmiast mam do niej się zgłosić, no i wczoraj nie mogłam gorączki zbić cały dzień miałam 39.5 i ból głowy tak mi się nagle nasilił i się wystraszyłam pojechałam na sor i nawet mi dojść do słowa nie dali odrazu jak usłyszeli że z bólem głowy to kazali mi iść do przychodzi nocnej i świątecznej, tak się wkurzyłam nawet mnie nie zbadał wzięłam historię choroby żeby mu pokazać to nawet nie spojrzał... Masakra :( poszłam do tej przechodni i mi tylko zastrzyk dali. Dziś niby jest lepiej ale głowa dalej boli
Ludzie są niepowazni:/
Ja bym jakaś skargę napisała !
Neurolog kazał jechać na sor, Ty to robisz a oni Cię tak traktują ?!... szczyt...

9ewnqqmzi7le71mi.png

Ale z drugiej strony żona kolegi urodziła w tym tygodniu, a szwagierka ma rodzić przed świętami i jej wózek u nas stoi i kołyska i to tak na widoku. Kurde muszę to pokitrać gdzieś żeby mi się w oczy nie rzucało.

Pokitrać [emoji23][emoji173]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Ja teraz miałam tak, że dwa dni miałam normalnie, a dwa dni na podpaskę nic nie wypływało tylko taka gęsta maź w środku zostawała. I cycki przestały boleć też dopiero po @. Każdy cykl mam inny. 7 lat antykoncepcji tak rozwaliły mi cykle, że nie mogę z nimi dojść do ładu. Ani nie mogę powiedzieć że dany symptom o czymś świadczy oprócz tego, że pi razy drzwi wiem kiedy mam owulacje, bo umieram tak samo jak przy @.

Ja też brałam prawie 8 lat i bardzo żałuję :( raz chciałam odstawić to skończyło się 30dniowym krwawieniem.. znowu musiałam te cholerstwo brać ale przed ślubem powiedziałam że tym jebne choćby nie wiem co !
Na szczęście się w miarę udało choć okres właśnie bardzo nieregularnie przychodził, czasem po 25 dniach, czasem z 15 dniowym opóźnieniem..
Na szczęście nam się udało za pierwszym razem, mam nadzieję, że po ciąży będzie lepiej :)

9ewnqqmzi7le71mi.png

Ja też brałam prawie 8 lat i bardzo żałuję :( raz chciałam odstawić to skończyło się 30dniowym krwawieniem.. znowu musiałam te cholerstwo brać ale przed ślubem powiedziałam że tym jebne choćby nie wiem co !
Na szczęście się w miarę udało choć okres właśnie bardzo nieregularnie przychodził, czasem po 25 dniach, czasem z 15 dniowym opóźnieniem..
Na szczęście nam się udało za pierwszym razem, mam nadzieję, że po ciąży będzie lepiej :)

9ewnqqmzi7le71mi.png
No w sumie też nam się udało za pierwszym razem po odstawieniu, ale zaraz poroniłam.

No w sumie też nam się udało za pierwszym razem po odstawieniu, ale zaraz poroniłam.

Od razu w 1 cyklu po postawieniu ?
U mnie minęło z 1.5 roku, może 2 lata odkąd udało mi się je odstawić..
Bardzo żałuję, że w ogóle zaczęłam. Chyba przed 16urodzinami trafiłam do ginekologa z bardzo nieregularnymi cyklami i obfitym okresem.. na noc to musiałam zakładać tampon + podpaske i to te większa ze skrzydełkami i to się zdarzało że wstalam rano i po nodze mi cieklo;/ w szkole tragedia bo usiedzieć na jednej lekcji nie mogłam bo przeciekalam i się bałam że będzie widać. No i najłatwiej było przepisać tabletki, a ja młoda małolata chętnie wzięłam bo czułam się taka "dorosła". Kto tam myślał o skutkach ubocznych. Szkoda w szkołach powinni o tym trabic a lekarze tak łatwo tak młodym osobom tego nie powinni przypisywać. No ja się tam nie znam na tym, nie potrzebowałam antykoncepcji tylko pomocy przy okresie no i zdałam się na lekarza.

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Do góry