reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny. Możecie mi polecić jakąś dobrą witaminę D? Słyszałam, że w staraniach o dziecko jest ona przydatnym skladnikiem, którego często brak w organiźmie. Może któraś z Was zażywa i mi coś poleci?
Ja biorę Vigantoletten 2000.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Dzień doby, drogie Panie! W końcu w pracy! Można pisać ze służbowego komputera, bo nie lubię pisać na telefonie! :D Melduję, że przed chwilą ściągnęli mi szwy po laparoskopii i że chyba kończę się oczyszczać, bo dziś jeszcze ani jednej plamki nie było, jak wspaniale po prawie miesiącu plamienia i krwawienia.
Jak co roku w styczniu nachodzi mnie chęć na zmiany i nowe plany. Jak wspaniale, że styczeń wypadł teraz, bo inaczej nie mogłabym się pozbierać i wrócić do codzienności. Nie wiem czego chcę na ten rok, w głowie kompletny bałagan, ale zaraz zacznę go sprzątać. Nie mogę z całą pewnością stwierdzić, że chcę zajść w ciążę, bo targają mną sprzeczne nastroje w tej kwestii.
Ale nie ma obecnie rzeczy, którą mogłabym się martwić! A to mi się rzadko na co dzień zdarza. Nawet sprawy służbowe trzymają się kupy, choć je zaniedbałam już w listopadzie.
Tak więc, to co było zamykam w grudniu i upita nadziejami zaczynam Nowy Rok! Aloha! :D

reklama
Witam w 14dc :)
@O'Hara dobrze, że wracasz :)

Wracam ze wzmożona siłą! W tym roku zachodzę! W taki czy inny sposób ale zachodzę i nie ma chu** we wsi ;)
Czekam cierpliwie na @ tym razem jestem pewna, ze przyjdzie :) a akurat mam jakieś dziwne zawroty głowy od 4 dni i zapewne gdybyśmy się starali w tym cyklu to wmowilabym sobie ciaze [emoji16] a tak to nie rozkminiam nawet co to, pewnie minie :)
Idę w czwarteczek do lekary rodzinnej, bo kończy mi się eutyrox, zapytam się czy może już czas żeby powtórzyć tsh i idę w końcu na te hormony a staremu dam ze 2 tyg żeby zregenerował siły po intensywnym imprezowaniu i później smiga z kubasem :) No, to by było na tyle :)

Do góry