Super [emoji7]Dziewczyny odebralam wyniki i kamien z serca mi spadl. Wyniki w normie czyli moj torbiel nie jest grozny Wiec od dzis wlanczam tylko poztywne myslenie i biore sie w garasc za wszystko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji7]Dziewczyny odebralam wyniki i kamien z serca mi spadl. Wyniki w normie czyli moj torbiel nie jest grozny Wiec od dzis wlanczam tylko poztywne myslenie i biore sie w garasc za wszystko.
A weź nawet nic nie mów. Ja dzisiaj dieta i dopóki nie schudnę z 15 kg [emoji23] bo wczoraj pobiłam rekordy żarcia. Wyciągnęłam wszystko, co przede mną nie uciekało. I zaliczyłam McDonald's o 12 w nocy. Wiec no... Jest słabo!A ja od dzisiaj na diecie, nawet odmawiam sobie stanięcia na wagę! Nie udźwignę tego, nie chce się pogrążać stanę za jakiś tydzień, dwa ale dżiny prawdę Ci powiedzą [emoji16] chyba se wyprałam w za wysokiej temperaturze i się zbiegły [emoji23]
Jej! Super wiadomość!Dziewczyny odebralam wyniki i kamien z serca mi spadl. Wyniki w normie czyli moj torbiel nie jest grozny Wiec od dzis wlanczam tylko poztywne myslenie i biore sie w garasc za wszystko.
Super masz nastawienieNo zdziwię się bardzo jak nie będę miała apetytu! U mnie z apetytem to jak z okresem: zawsze jest! [emoji23] ale szczerze powiedziawszy to przyjmę z godnością i chęcią każdy kilogramik ciążowy a później się będę martwić jak się tego pozbyć
SuperDziewczyny odebralam wyniki i kamien z serca mi spadl. Wyniki w normie czyli moj torbiel nie jest grozny Wiec od dzis wlanczam tylko poztywne myslenie i biore sie w garasc za wszystko.
Super masz nastawienie
Ja się z wielkim żalem muszę zacząć żegnać z cukierkami, przegryzanymi po trochu przez cały dzień. Natrafiłam niedawno na infografikę, która uświadomiła mi, że te moje cukierki spokojnie wyrabiają dzienną normę zapotrzebowania na kalorie. A gdzie tu reszta posiłków!..