reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde usunelam juz foto tych z tamtego miesiaca .. teraz wiem juz ze w poprzednim cyklu przegapilam owulacje

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Witam się w 30dc rano biel vizira a przed chwilą cholerna @ przyszła :(
@kari21 no to wykrakalas, historia lubi się powtarzać :( idziemy znowu łeb w łeb ;)
W poniedziałek jadę do tej kliniki poronień na pobranie krwi na te szczegółowe badania.

Mala.wiedzma teoretycznie, lekarze powoedzieli ze mozna po pierwszej miesiaczce ale jakos srednio to widze szczerze mowiac. Nie chce sie dolowac wiec wole trzymac w sobie nadzieje ale z moimi bliznami i kolejnym zabiegiem moze byc kiepsko z zajsciem w ciaze.

Lili dzieki :) obysmy wszystkie byly mamami. Okropne to jest ze czasami jest to tak ciezkie do uzyskania.

Monia no to znowu rowno, niezle. Trzymam kciuki za ten cykl!

Ja to sie wogole nie znam na tych testach owulacyjnych, myslalam o tym ale szkoda mi bylo pieniedzy na nie. Mozliwe ze za kilka miesiecy tez je wyprobuje. A narazie tylko witaminy, wino i pozytywne mysli... przynajmniej sie postaram :D

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co. Mysle ze przedwczoraj bylaby najtlusciejsza.

Wydaje mi sie ze ta wczorajsza to juz negatywna jest. Ale wczoraj byly serducha i przedwczoraj???

qb3cj44j6cg72hqh.png
Tak, tak. Były, więc jest nadzieja, że z tego coś wyjdzie. Myślę, że owu mogła być wczoraj, bo ciągnęło mnie podbrzusze, ale tak baaardzo delikatnie, jak nigdy. Dlatego myślałam, że będzie dzisiaj. A tu dzisiaj nic :) ale te 4 dni pod rząd przylaskow może coś dadzą :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, tak. Były, więc jest nadzieja, że z tego coś wyjdzie. Myślę, że owu mogła być wczoraj, bo ciągnęło mnie podbrzusze, ale tak baaardzo delikatnie, jak nigdy. Dlatego myślałam, że będzie dzisiaj. A tu dzisiaj nic :) ale te 4 dni pod rząd przylaskow może coś dadzą :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No to gitarka. Czekamy na efekty idziemy razem. Kiedy testoujesz?

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry