Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, do 3 razy sztuka Zaciskam [emoji110] żeby @ nie wróciła przez najbliższy rokWiiitam w 7dc. @ odeszla i fajnie, jakby juz nie wrocila 3 cykl starań, ale nie liczac tej ciazy lipcowej, to mamy juz 8 cykl staran... zaczyna mnie to troche przerazac.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja staram się nie myśleć ale jak dociera, że 10 cykl to zaczynam się baćWiiitam w 7dc. @ odeszla i fajnie, jakby juz nie wrocila 3 cykl starań, ale nie liczac tej ciazy lipcowej, to mamy juz 8 cykl staran... zaczyna mnie to troche przerazac.
Ja w ciążę z synem zaskoczyłam w 13cs. Także spokojnie :*Ja staram się nie myśleć ale jak dociera, że 10 cykl to zaczynam się bać
Na szczęście teraz jeszcze mam nadzieję waham się czy dziś kupić jeszcze test. A w poniedziałek beta..Ja w ciążę z synem zaskoczyłam w 13cs. Także spokojnie :*
U mnie tez 7 dzien cyklu[emoji4] bedzie dobrze[emoji106][emoji106][emoji106]Wiiitam w 7dc. @ odeszla i fajnie, jakby juz nie wrocila 3 cykl starań, ale nie liczac tej ciazy lipcowej, to mamy juz 8 cykl staran... zaczyna mnie to troche przerazac.
Haha [emoji23] te chopy[emoji23]Mówie mojemu przedwczoraj że zjadłabym warzywa na patelnie z biedry, to mi przywiózł wczoraj dwa opakowania Trio Warzywne haha
No nic zupy bede po niedzieli gotowac
O jejusiuuuuuuuu mam w lodówce!Mówie mojemu przedwczoraj że zjadłabym warzywa na patelnie z biedry, to mi przywiózł wczoraj dwa opakowania Trio Warzywne haha
No nic zupy bede po niedzieli gotowac