reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kasienka mam 2 synow. Pierwszego urodzilam majac 20 lat a drugiego 24. Dlatego stwierdzilam juz wtedy ze 3 dziecko chce przed 30 urodzic i skoro zaczelam wczesnie to i wczesniej skonczyc a po 30 trocbe odespac i odzyc, isc do pracy na spokojnie itp, itd.
O malucha staramy sie juz 2 i pol roku. W tym czasie bylam w ciazy 3 razy i wszystkie stracilam :( dlatego jestem pewna ze nie uda mi sie zrealizowac planow i marzenia o zakonczeniu macierzynstwa do 30, tym bardziej ze ogolnie chcialabym.miec 4 dzieci. A jak narazie nawet 3 nie moze mi sie udac :(

Jotka haha :D a to tak wczesna ciaza :D no to ja trzymam kciuki :)

Lili bo wszystko wlasnie tkwi w tym na ile sie czujemy. Ja sie czuje staro, zycie mna nie malo sponiewieralo :( od najmlodszych lat. Mam nadzieje ze kiedys sie poczuje mlodziej niz pokazuje moja metryczka :)

Udalo sie babki :) 1dc! Pierwszy raz od dlugiego czasu ciesze sie z okresu. Nareszcie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bardzo wczesa =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Nie pamiętam jak się to fachowo nazywało, ale chodziło o to, że jej organizm traktował ciążę jako zagrożenie dla niego i robił wszystko, żeby się jej pozbyć. (Z tym się już kiedyś spotkałam, ale nie aż na taką skalę, jak u niej) coś na zasadzie jak walczy z wirusami podczas przeziębienia.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Poronienia autimmunologiczne

...marzenia mają wielką moc...

Dzisiaj test owu nie pokazał mi nic, a wczoraj taka ładna kreseczka. :/ Chociaż jest duża możliwość, że coś poszło nie tak w trakcie robienia :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasienka mam 2 synow. Pierwszego urodzilam majac 20 lat a drugiego 24. Dlatego stwierdzilam juz wtedy ze 3 dziecko chce przed 30 urodzic i skoro zaczelam wczesnie to i wczesniej skonczyc a po 30 trocbe odespac i odzyc, isc do pracy na spokojnie itp, itd.
O malucha staramy sie juz 2 i pol roku. W tym czasie bylam w ciazy 3 razy i wszystkie stracilam :( dlatego jestem pewna ze nie uda mi sie zrealizowac planow i marzenia o zakonczeniu macierzynstwa do 30, tym bardziej ze ogolnie chcialabym.miec 4 dzieci. A jak narazie nawet 3 nie moze mi sie udac :(

Jotka haha :D a to tak wczesna ciaza :D no to ja trzymam kciuki :)

Lili bo wszystko wlasnie tkwi w tym na ile sie czujemy. Ja sie czuje staro, zycie mna nie malo sponiewieralo :( od najmlodszych lat. Mam nadzieje ze kiedys sie poczuje mlodziej niz pokazuje moja metryczka :)

Udalo sie babki :) 1dc! Pierwszy raz od dlugiego czasu ciesze sie z okresu. Nareszcie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kari21 wierzę, ze Twoje marzenie o kolejnym dziecku juz niedlugo sie spelni[emoji8] [emoji8][emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry