reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kasienka mam 2 synow. Pierwszego urodzilam majac 20 lat a drugiego 24. Dlatego stwierdzilam juz wtedy ze 3 dziecko chce przed 30 urodzic i skoro zaczelam wczesnie to i wczesniej skonczyc a po 30 trocbe odespac i odzyc, isc do pracy na spokojnie itp, itd.
O malucha staramy sie juz 2 i pol roku. W tym czasie bylam w ciazy 3 razy i wszystkie stracilam :( dlatego jestem pewna ze nie uda mi sie zrealizowac planow i marzenia o zakonczeniu macierzynstwa do 30, tym bardziej ze ogolnie chcialabym.miec 4 dzieci. A jak narazie nawet 3 nie moze mi sie udac :(

Jotka haha :D a to tak wczesna ciaza :D no to ja trzymam kciuki :)

Lili bo wszystko wlasnie tkwi w tym na ile sie czujemy. Ja sie czuje staro, zycie mna nie malo sponiewieralo :( od najmlodszych lat. Mam nadzieje ze kiedys sie poczuje mlodziej niz pokazuje moja metryczka :)

Udalo sie babki :) 1dc! Pierwszy raz od dlugiego czasu ciesze sie z okresu. Nareszcie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bardzo wczesa =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Nie pamiętam jak się to fachowo nazywało, ale chodziło o to, że jej organizm traktował ciążę jako zagrożenie dla niego i robił wszystko, żeby się jej pozbyć. (Z tym się już kiedyś spotkałam, ale nie aż na taką skalę, jak u niej) coś na zasadzie jak walczy z wirusami podczas przeziębienia.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Poronienia autimmunologiczne

...marzenia mają wielką moc...

Dzisiaj test owu nie pokazał mi nic, a wczoraj taka ładna kreseczka. :/ Chociaż jest duża możliwość, że coś poszło nie tak w trakcie robienia :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasienka mam 2 synow. Pierwszego urodzilam majac 20 lat a drugiego 24. Dlatego stwierdzilam juz wtedy ze 3 dziecko chce przed 30 urodzic i skoro zaczelam wczesnie to i wczesniej skonczyc a po 30 trocbe odespac i odzyc, isc do pracy na spokojnie itp, itd.
O malucha staramy sie juz 2 i pol roku. W tym czasie bylam w ciazy 3 razy i wszystkie stracilam :( dlatego jestem pewna ze nie uda mi sie zrealizowac planow i marzenia o zakonczeniu macierzynstwa do 30, tym bardziej ze ogolnie chcialabym.miec 4 dzieci. A jak narazie nawet 3 nie moze mi sie udac :(

Jotka haha :D a to tak wczesna ciaza :D no to ja trzymam kciuki :)

Lili bo wszystko wlasnie tkwi w tym na ile sie czujemy. Ja sie czuje staro, zycie mna nie malo sponiewieralo :( od najmlodszych lat. Mam nadzieje ze kiedys sie poczuje mlodziej niz pokazuje moja metryczka :)

Udalo sie babki :) 1dc! Pierwszy raz od dlugiego czasu ciesze sie z okresu. Nareszcie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kari21 wierzę, ze Twoje marzenie o kolejnym dziecku juz niedlugo sie spelni[emoji8] [emoji8][emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry