reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A wiesz, ulatuje raze z bezsennoscia =) kluje mnie w lewej strony podbrzusze, i nie moge sie ulozyc do spanka

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Bo Ci się fasolka do snu układa :D
Bezsenność jest bez sensu, więc łącze się z Tobą w bólu.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mala.wiedzma teoretycznie, lekarze powoedzieli ze mozna po pierwszej miesiaczce ale jakos srednio to widze szczerze mowiac. Nie chce sie dolowac wiec wole trzymac w sobie nadzieje ale z moimi bliznami i kolejnym zabiegiem moze byc kiepsko z zajsciem w ciaze.

Lili dzieki :) obysmy wszystkie byly mamami. Okropne to jest ze czasami jest to tak ciezkie do uzyskania.

Monia no to znowu rowno, niezle. Trzymam kciuki za ten cykl!

Ja to sie wogole nie znam na tych testach owulacyjnych, myslalam o tym ale szkoda mi bylo pieniedzy na nie. Mozliwe ze za kilka miesiecy tez je wyprobuje. A narazie tylko witaminy, wino i pozytywne mysli... przynajmniej sie postaram :D

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo widzę że grudniówka 2009 :)

Nie pamiętam jak się to fachowo nazywało, ale chodziło o to, że jej organizm traktował ciążę jako zagrożenie dla niego i robił wszystko, żeby się jej pozbyć. (Z tym się już kiedyś spotkałam, ale nie aż na taką skalę, jak u niej) coś na zasadzie jak walczy z wirusami podczas przeziębienia.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja ciocia tak miała i straciła 4 ciąże :(

Dzień dobry :) witam się po 5 rano rześka i rozbudzona :D pisałam o mojej sennosci...po kawie wypitej po 14 gdy moi mężczyźni grali we dwóch w Minecrafta ja półleżąc obok nich na kanapie pospałąm łącznie z 3h,wstałam i co?Dalej do spania! Łącznie spałam 12 h :o mam nadzieję, że to mnie pozbawi senności w dzień bo to zaczyna być irytujące bardzo :(@nadal nie ma, dzień cyklu 47, cycki zrobiły się wrażliwe ale nie bolesne, wczoraj coś w nich ciągnęło. Brzuch nie boli okresowo tylko czasami czuje w nim jakieś pykanie,ewentualnie ciągnięcie w okolicy lewego jajnika. Mdłości wczoraj były, zobaczymy jak dziś :) mój organizm szaleje chyba

Dzień dobry :) witam się po 5 rano rześka i rozbudzona :D pisałam o mojej sennosci...po kawie wypitej po 14 gdy moi mężczyźni grali we dwóch w Minecrafta ja półleżąc obok nich na kanapie pospałąm łącznie z 3h,wstałam i co?Dalej do spania! Łącznie spałam 12 h :o mam nadzieję, że to mnie pozbawi senności w dzień bo to zaczyna być irytujące bardzo :(@nadal nie ma, dzień cyklu 47, cycki zrobiły się wrażliwe ale nie bolesne, wczoraj coś w nich ciągnęło. Brzuch nie boli okresowo tylko czasami czuje w nim jakieś pykanie,ewentualnie ciągnięcie w okolicy lewego jajnika. Mdłości wczoraj były, zobaczymy jak dziś :) mój organizm szaleje chyba
Też się witam z rana - Ja ostatnio spałam 18 godzin [emoji23]
Dzisiaj też pewnie bym spala ale budzik od 6 dzwoni i nie mogę go wiecznie ignorować bo za 45min muszę wychodzić z domu :( nie pamiętam kiedy ostatnio wstawałam przed 10...
No nic, załatwię co trzeba i wrócę odespac:p
Miłego dnia!

9ewnqqmzi7le71mi.png

Witam, u mnie 31dc 3dni do @, obudziłam się z przeziębieniem... :( Wczoraj byłam u neurologa, dał mi skierowanie na badania, i na konsultacje laryngologiczną, i w przyszłym tygodniu mam kolejną wizytę u niego, muszę tylko wszystkie badania zrobić. A głowa dalej mnie boli :( wczoraj myślałam że juzi przechodzi, ale zawsze tak mam jak jednego dnia prawie nie boli to na drugi dzień boli z zdwojona siłą, jak zrobię te badania to może w końcu się okaże co mi dolega bo przez ten ból psychicznie wysiadam :( Test wczoraj był negatywny a dziś znów mnie mdli, ale nawet jakby była ciąża to za wcześnie na mdłości. W pierwszej ciąży dopiero w drugim trzecim miesiącu ciąży miałam mdłości.

Witam, u mnie 31dc 3dni do @, obudziłam się z przeziębieniem... :( Wczoraj byłam u neurologa, dał mi skierowanie na badania, i na konsultacje laryngologiczną, i w przyszłym tygodniu mam kolejną wizytę u niego, muszę tylko wszystkie badania zrobić. A głowa dalej mnie boli :( wczoraj myślałam że juzi przechodzi, ale zawsze tak mam jak jednego dnia prawie nie boli to na drugi dzień boli z zdwojona siłą, jak zrobię te badania to może w końcu się okaże co mi dolega bo przez ten ból psychicznie wysiadam :( Test wczoraj był negatywny a dziś znów mnie mdli, ale nawet jakby była ciąża to za wcześnie na mdłości. W pierwszej ciąży dopiero w drugim trzecim miesiącu ciąży miałam mdłości.
Ja trzy dni przed @ która nie przyszła też złapałam przeziębienie. Także trzymam kciuki [emoji106]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry