reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przytulam. Musi byc jakiś powód. Musisz drążyć temat z lekarzami.

Dziewczyny mam mega dziwny obiaw ktorego wczesniej nie mialam.. wczoraj caly dzien botaly mnie sutki.. ale byly takie bardzo drażliwe jak przy wysokiej prl. A dzis juz tylko mnie cmia. Zawsze bolaly mnie piersi całe dopiero w 22dc . Dzis 18. Hmmm???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Żaden cykl kochana nie jest taki sam . A im wiecej myślimy tym bardziej sie wszystko przesuwa na szybciej lub pózniej . Jestem idealnym tego przykładem . Od kiedy zaczęłam planować fasolkę cykle jak w zegarku rozchrzanily sie na amen .
Zaczynam sie bać środy .... :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Żaden cykl kochana nie jest taki sam . A im wiecej myślimy tym bardziej sie wszystko przesuwa na szybciej lub pózniej . Jestem idealnym tego przykładem . Od kiedy zaczęłam planować fasolkę cykle jak w zegarku rozchrzanily sie na amen .
Zaczynam sie bać środy .... :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przejrzalam wszystkie notatki od czerwca i we wszystkich i nigdy nie miałam takiego boli tak wczesnie... po lekach w ogole byl pozniej

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Hejka spoznia mi sie @3dzien, kluja mnie jajniki raz prawy i lewy i czuje takie ciagniecia w dole brzucha, robilam test w dniu @ale wyszedl negatywny do konca niewiem kiedy byla owulka powtorze test za kilka dni, myslicie czy jest nadzieja? czy mialyscie podobnie
Ja to bym pewnie jeszcze dziś poszła na bete :) Będziesz miała pewność.

Cześć dziewczyny. Jestem Kamila i mam 26 lat. Czytam Was od dłuższego czasu. Też staram się o dzidziusia około roku. Mam problem z nieregularnymi miesiączkami i nie jestem w stanie wyliczyć sobie dni płodnych. Byłam u gina i przepisał mi miovarian na regulację hormonów. Biorę go od października. Niestety miesiączka nadal przychodzi po dwóch miesiącach. powiedział też że nie widzi u mnie problemów. Mimo to cały czas się nie udaje. teraz mam zamiar znów się wybrać do innego gina. Może niech zmonitoruje mi cykl. Czy w ogóle owulka występuje.... W tym roku bardzo chciałabym ujrzeć dwie kreseczki. Z Wami będzie mi raźniej na nie czekać.
Witaj i sie rozgosc:) No i 3 mam kciuki by sie szybko udalo ujrzec 2 kreski.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Zamkniete juz jest a jutro nie mam jak, dodam ze bola mnie tylko sutki a nie cale piersi oraz nieczuje zeby miala byc@ poczekam moze w poniedzialek pojde

:-)

I w ogóle zastanawiam sie czy mój wiek 33 lata nie spowodował tych wszystkich zaburzeń :( Boże oby moje pecherzyki były w tym cyklu duże ogromne chętne do pękania :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Zamkniete juz jest a jutro nie mam jak, dodam ze bola mnie tylko sutki a nie cale piersi oraz nieczuje zeby miala byc@ poczekam moze w poniedzialek pojde

:-)
Ja też nie miałam żadnych objawów i dalej nie mam nic oprócz pobolewających tylko sutków od jakiegoś czasu :)

Do góry