reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja będę miała 31 przy porodzie, tylko okaże się czy już skończone czy nie bo termin mam różny z moimi urodzinami o kilka dni i jakoś nie czuję się stara jak na pierwsze dziecko :)[/QUOTE
My już po wizycie :) USG pokrywa się z terminem z OM :) 6t1d :) serduszko pika :) termin 29.08.2018 :)

ckai9jcgk10emd23.png
Hej masz termin dzień wcześniej gratulacje !!!

reklama
Czesc Dziewczyny[emoji38][emoji38][emoji38] wlasnie sie dowiedzialam, ze koledze z pracy , ktory dwa lata temu stracil dziecko w 9 mcu urodzily sie zdrowe bliznieta chlopczyk i dziewczynka!!!! Cudowne[emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witam w 8dc, już jestem w domu po histeroskopii, czuję się dobrze, sam zabieg przebiegł szybko ale szczegółów Wam nie powiem bo spałam, zamiast radości czuje raczej przygnębienie i ogólnie jestem zdołowana bo się okazało że polipu nie ma ale jest pofalowane endometrium co na obrazie usg było widoczne jako polip... Nie wiem co teraz mam robić bo skoro nie ma problemu to dlaczego się nie udaje? Najgorsze jest to, że nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie...

Witam w 8dc, już jestem w domu po histeroskopii, czuję się dobrze, sam zabieg przebiegł szybko ale szczegółów Wam nie powiem bo spałam, zamiast radości czuje raczej przygnębienie i ogólnie jestem zdołowana bo się okazało że polipu nie ma ale jest pofalowane endometrium co na obrazie usg było widoczne jako polip... Nie wiem co teraz mam robić bo skoro nie ma problemu to dlaczego się nie udaje? Najgorsze jest to, że nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie...
Przytulam. Musi byc jakiś powód. Musisz drążyć temat z lekarzami.

Dziewczyny mam mega dziwny obiaw ktorego wczesniej nie mialam.. wczoraj caly dzien botaly mnie sutki.. ale byly takie bardzo drażliwe jak przy wysokiej prl. A dzis juz tylko mnie cmia. Zawsze bolaly mnie piersi całe dopiero w 22dc . Dzis 18. Hmmm???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

A masz jakieś przeczucia? Ja ciągle jak myślę i mówię o dziecku to o groszku, jakoś tak czuję, że to chłopiec. Ostatnio też miałam sen, że byłam na wizycie u ginekologa, który był kobietą a chodzę do faceta i okazał się, że to dziewczynka a póki co na ostatniej wizycie w 12+3 lekarz dopatrzył się czegoś między nóżkami [emoji14] Ciekawe czy się potwierdzi :) Zamierzam jeszcze go zapytać na kolejnej wizycie 18.01 czy dalej wygląda na chłopca :)
Nie mam pojęcia... może dziewczynka ? Nie wiem:D

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Hejka spoznia mi sie @3dzien, kluja mnie jajniki raz prawy i lewy i czuje takie ciagniecia w dole brzucha, robilam test w dniu @ale wyszedl negatywny do konca niewiem kiedy byla owulka powtorze test za kilka dni, myslicie czy jest nadzieja? czy mialyscie podobnie

Do góry