reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1513375188-97c195dcf1de4fd1-aaaaaa.jpeg

Sama zobacz ze nic nie widac =P ja na żywo widze, na zdjeciu ledwo dostrzegam.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Cos jakby delikatnie ale im dłużej patrzę tym mi bardziej na oczy siada :))) trzymam kciuki kochana !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki moje Kochane, zbieram się na betę bo mam jakieś dziwne przeczucie...
I do poniedziałku nie wytrzymam.

ckaiyx8d63pd6voi.png

No to powodzenia, miejmy nadzieje, ze to tylko przeczucie! [emoji256][emoji256][emoji256]
Ja siknęłam i oczom moim ukazał się blask gwiazdy betlejemskiej! Powiesiłam sobie ten test na choinkę, będzie mi świecił naturalna śnieżną bielą [emoji16][emoji16]
Idę dalej spać [emoji8][emoji42]

No to powodzenia, miejmy nadzieje, ze to tylko przeczucie! [emoji256][emoji256][emoji256]
Ja siknęłam i oczom moim ukazał się blask gwiazdy betlejemskiej! Powiesiłam sobie ten test na choinkę, będzie mi świecił naturalna śnieżną bielą [emoji16][emoji16]
Uuuu :( smutno mi bardzo...
No ja spać nie mogę od 5.30... obudziłam się i usnąć nie mogę... A jeszcze obudziłam się bez jakichkolwiek bóli. Nawet cycki przestały boleć.. a nawet bez ciąży bolały do dnia @ :/

ckaiyx8d63pd6voi.png

Uuuu :( smutno mi bardzo...
No ja spać nie mogę od 5.30... obudziłam się i usnąć nie mogę... A jeszcze obudziłam się bez jakichkolwiek bóli. Nawet cycki przestały boleć.. a nawet bez ciąży bolały do dnia @ :/

ckaiyx8d63pd6voi.png

Eeeee spoko, mi nie jest przykro. Byłam pewna tego rezultatu na 99.99999% [emoji6]
Ale zrobiłaś już ta betę?

E
Ehhhhhh kuwa.... nic innego nie będe pisać, bo pewnie pisanie, że będzie dobrze i nastepnym razem się uda Cię wkurw** :D buziaczki

reklama
Do góry