reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Pobrane. Wracam do domu i czekam na wyniki. Ehh

ckaiyx8d63pd6voi.png

Jak się okaże że wszystko dobrze że a sobie tylko schizuje to następnym razem proszę o postawienie mnie do pionu...
Teraz to będzie najdłuższa godzina, przynajmniej godzina w moim życiu

ckaiyx8d63pd6voi.png

Prolaktyna podudza cycki do produkcji mleka. W ciazy jest juz wysoka, to normalne przygotowywanie do produkcji pokarmu po porodzie wydziela sie jej wiecej i mleko zaczyna leciec. Jezeli poziom jest wysoki to organizm uważa ze jest w ciazy i ciagle szykuje sie do tego karmienia i blokuje owulacje, no bo przeciez jest w ciąży.

To tak lopatologicznie ujmujac

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Moja kolezanka z pracy miala bardzo wysoką prolaktyne okazala się, ze ma gruczolaka na mózgu ale to byl guz ktory leczy sie tylko farmakologicznie. Dobry endokrynolog wyciągnął ja z tego i dziewczyna nawet nie wiedziala kiedy wpadla z mężem[emoji4] w szoku byla bo nie miala drugiego dziecka w planach a tu taka niespodzianka[emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja kolezanka z pracy miala bardzo wysoką prolaktyne okazala się, ze ma gruczolaka na mózgu ale to byl guz ktory leczy sie tylko farmakologicznie. Dobry endokrynolog wyciągnął ja z tego i dziewczyna nawet nie wiedziala kiedy wpadla z mężem[emoji4] w szoku byla bo nie miala drugiego dziecka w planach a tu taka niespodzianka[emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie! Sprawy hormonalne sa do wyregulowania, tylko trzeba sie nastawic, ze to jednak troche trwa.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry