B
bibiU
Gość
Kasiu trzymam kciuki daj znać po, napewno wszystko jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha no mam łeb nie od paradyO! Jak ty wszystko fajnie rozumiesz, taka inteligjentna [emoji6][emoji6]
No to czwkamy z Toba. Mam nadzieje , ze wszystko w porzadku bedzie.Pobrane. Wracam do domu i czekam na wyniki. Ehh
Oj hehehe.No to czwkamy z Toba. Mam nadzieje , ze wszystko w porzadku bedzie.
A ja dziewcyzny glupia pipa jestem. Zle sobie spojrzalam i wybralam sie na to szkolenie na 8 a ono na 9jest o lol.... teraz musze godzine czekac, ale chociaż cieplutko jest.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Musi być wszystko dobrze.Ja się boję bardziej niż przed poprzednia beta...
Moja kolezanka z pracy miala bardzo wysoką prolaktyne okazala się, ze ma gruczolaka na mózgu ale to byl guz ktory leczy sie tylko farmakologicznie. Dobry endokrynolog wyciągnął ja z tego i dziewczyna nawet nie wiedziala kiedy wpadla z mężem[emoji4] w szoku byla bo nie miala drugiego dziecka w planach a tu taka niespodzianka[emoji4]Prolaktyna podudza cycki do produkcji mleka. W ciazy jest juz wysoka, to normalne przygotowywanie do produkcji pokarmu po porodzie wydziela sie jej wiecej i mleko zaczyna leciec. Jezeli poziom jest wysoki to organizm uważa ze jest w ciazy i ciagle szykuje sie do tego karmienia i blokuje owulacje, no bo przeciez jest w ciąży.
To tak lopatologicznie ujmujac
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dokladnie! Sprawy hormonalne sa do wyregulowania, tylko trzeba sie nastawic, ze to jednak troche trwa.Moja kolezanka z pracy miala bardzo wysoką prolaktyne okazala się, ze ma gruczolaka na mózgu ale to byl guz ktory leczy sie tylko farmakologicznie. Dobry endokrynolog wyciągnął ja z tego i dziewczyna nawet nie wiedziala kiedy wpadla z mężem[emoji4] w szoku byla bo nie miala drugiego dziecka w planach a tu taka niespodzianka[emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom