Dagaa11
Fanka BB :)
Dziekuje :* no musze przyznać, że już dawno nie miałam tak pozytywnego dniaTo masz super dzień [emoji16]
To życzę równie udanego wieczoru i dobrej nocy! [emoji16][emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje :* no musze przyznać, że już dawno nie miałam tak pozytywnego dniaTo masz super dzień [emoji16]
To życzę równie udanego wieczoru i dobrej nocy! [emoji16][emoji16][emoji16]
To super - oby tak dalej!)Dziekuje :* no musze przyznać, że już dawno nie miałam tak pozytywnego dnia
Ja tez sie martwilam jak mi endo powiedziala ze 5krotne przebicie prolaktyny moze wskazywac na guza przysadki mozgowej. O taaak okropna mysl o guzie w mózgu. Okazalo sie ze ja sie tak cholernie stresuje wszystkim i dlatego mam taki jenutny poziom.. grzecznie biore leki i zobacz prawdopowdobnie sie udalo.. ale biore leki od 3 miesiecy regularnie i waga mi spadla, kondycja sie poprawila (na 4pietro bez zadyszki, ktora wczesniej wymagala odemnie postoju na 3pietrze) nie jestem glodna wieczorami, naprawde duzo lepszy mam humor. =) zobaczysz bedzie wszystko dobrze. Masz juz dziecko wiec ta twoja "bezplodnosc" jest chwilowa , spowodowana rozregulowaniem hormownow!. Bedzie ok. Wierze w to!A ja tak bardzo martwię sie tym wszystkim ....
Kochana ....Ja tez sie martwilam jak mi endo powiedziala ze 5krotne przebicie prolaktyny moze wskazywac na guza przysadki mozgowej. O taaak okropna mysl o guzie w mózgu. Okazalo sie ze ja sie tak cholernie stresuje wszystkim i dlatego mam taki jenutny poziom.. grzecznie biore leki i zobacz prawdopowdobnie sie udalo.. ale biore leki od 3 miesiecy regularnie i waga mi spadla, kondycja sie poprawila (na 4pietro bez zadyszki, ktora wczesniej wymagala odemnie postoju na 3pietrze) nie jestem glodna wieczorami, naprawde duzo lepszy mam humor. =) zobaczysz bedzie wszystko dobrze. Masz juz dziecko wiec ta twoja "bezplodnosc" jest chwilowa , spowodowana rozregulowaniem hormownow!. Bedzie ok. Wierze w to!
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Jakie leki przyjmujesz ?Ja tez sie martwilam jak mi endo powiedziala ze 5krotne przebicie prolaktyny moze wskazywac na guza przysadki mozgowej. O taaak okropna mysl o guzie w mózgu. Okazalo sie ze ja sie tak cholernie stresuje wszystkim i dlatego mam taki jenutny poziom.. grzecznie biore leki i zobacz prawdopowdobnie sie udalo.. ale biore leki od 3 miesiecy regularnie i waga mi spadla, kondycja sie poprawila (na 4pietro bez zadyszki, ktora wczesniej wymagala odemnie postoju na 3pietrze) nie jestem glodna wieczorami, naprawde duzo lepszy mam humor. =) zobaczysz bedzie wszystko dobrze. Masz juz dziecko wiec ta twoja "bezplodnosc" jest chwilowa , spowodowana rozregulowaniem hormownow!. Bedzie ok. Wierze w to!
Bromergon, obecnie 1tabletke raz dziennie.Jakie leki przyjmujesz ?
Cos tam testowal ale tylko ja widze kreske no i Kati tez tak uwaza =DKochana ....
Ale czy mnie cos ominęło ?! Testowałas ? Bo nie czytałam wątków wstecz
Cos tam testowal ale tylko ja widze kreske no i Kati tez tak uwaza =D
Masz fotkę ? )))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom