reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja się zaczynam martwić bo kurde już tak brzuch nie boli i nic nie kłuje praktycznie... Kurde boję się że @ przyjdzie...

ckaiyx8d63pd6voi.png

Nic nie przyjdzie, poród za 9mcy mniej wiecej, tego się spodziewaj! :)

reklama
Ja nawet nie wiem o co chodzi z ta prolaktyna . W czym ona moze przeszkadzać . Dlatego ten dostinex mi przepisał
Prolaktyna podudza cycki do produkcji mleka. W ciazy jest juz wysoka, to normalne przygotowywanie do produkcji pokarmu po porodzie wydziela sie jej wiecej i mleko zaczyna leciec. Jezeli poziom jest wysoki to organizm uważa ze jest w ciazy i ciagle szykuje sie do tego karmienia i blokuje owulacje, no bo przeciez jest w ciąży.

To tak lopatologicznie ujmujac

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

A ty cos pisalas ze maz mial jakas torbiel czy cos na jadrze.. może to to???

qb3cj44j6cg72hqh.png

No miał ale mój mąż ma tendencje do wrzodów, twarz, nogi, ostatnio ekstremalnie wywaliło mu na jajkach, to było w lipcu. Jeszcze go nie widziałam takiego zdesperowanego, nie mógł z łóżka wstać. Musiałam go na pogotowie wieść u na żywca mu tego wrzoda cięli! Matko, po czym stwierdził, ze wolałby żeby mu jeszcze raz cięli na żywca niżby miał oddawać nasienie do badania! Psychol! Anyway dermatolog powiedział, ze nie ma to nic wspólnego z nasieniem, może poprzez stres kolejne 48 mógł noe wytwarzać zdolnych żołnierzyków ale poza tym nie powinno to mieć wpływu... buuu?!

No miał ale mój mąż ma tendencje do wrzodów, twarz, nogi, ostatnio ekstremalnie wywaliło mu na jajkach, to było w lipcu. Jeszcze go nie widziałam takiego zdesperowanego, nie mógł z łóżka wstać. Musiałam go na pogotowie wieść u na żywca mu tego wrzoda cięli! Matko, po czym stwierdził, ze wolałby żeby mu jeszcze raz cięli na żywca niżby miał oddawać nasienie do badania! Psychol! Anyway dermatolog powiedział, ze nie ma to nic wspólnego z nasieniem, może poprzez stres kolejne 48 mógł noe wytwarzać zdolnych żołnierzyków ale poza tym nie powinno to mieć wpływu... buuu?!
No to chociaz tyle dobrego!

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Ejj dziewczynki pochwale sie. Dostalam premie swiateczna, wypilam troche wina, troche duzo (niby nie powinnam przy lekach, ktore biore, ale mam dzisiaj totalnie wszystko w dupie :D) i zaraz ide bzyknąć starego :D
To masz super dzień [emoji16]
To życzę równie udanego wieczoru i dobrej nocy! [emoji16][emoji16][emoji16]

Do góry