reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zlecenie wprowadzone, czekam... Czekam...
@Jotka_Szczotka dokładnie ja jak miałam problemy kiedyś z prolaktyna i nie spadała po lekach to lekarz zlecił rezonans magnetyczny przysadki mózgowej z kontrastem bo podejrzewali guza. Całe szczęście okazało się wszystko w porządku

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Damian się zaczął wkurzać że sieje panikę, że pewnie przestało boleć bo się zarodek zagnieździł, a po terminie @ przyjdą objawy ciąży. Mam nadzieję, że stary ma rację...

ckaiyx8d63pd6voi.png

Dziewczyny wczoraj wieczorem peklam. Myslalam o tym ze ten przeklety okres nie przychodzi i zrobilam sobie goraca kapiel a potem plakalam pol nocy...ale wiecie co? Chyba go tym wyblagalam bo dzis rano zaczelam 1dc poki co skapo sie zaczol ale oby sie rozkrecil mocniej. Mimo wszystko we wtorek pojde do gina.

Damian się zaczął wkurzać że sieje panikę, że pewnie przestało boleć bo się zarodek zagnieździł, a po terminie @ przyjdą objawy ciąży. Mam nadzieję, że stary ma rację...

ckaiyx8d63pd6voi.png

Wszystko jest na pewno ok :) nic sie nie martw . Ostatni wynik był znaczący :) trzymam kciuki !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to powodzenia, miejmy nadzieje, ze to tylko przeczucie! [emoji256][emoji256][emoji256]
Ja siknęłam i oczom moim ukazał się blask gwiazdy betlejemskiej! Powiesiłam sobie ten test na choinkę, będzie mi świecił naturalna śnieżną bielą [emoji16][emoji16]
Idę dalej spać [emoji8][emoji42]

Uwielbiam Twoje wpisy bo mimo wszystko zawsze sa przepełnione optymizmem i świetnym podejściem :) a wtedy zawsze sie udaje . Wystarczy myślec pozytywnie . Ja od dzis tez zaczynam sie nie schizowac . Co ma byc to bedzie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry