reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny .
19 Dc .
3 Dzien duphastonu .
W 1 Dzien @ mam wziąć 2 tabl Dostinexu .
Wyniki tsh 2,4 - lekarz przepisał mi eutyrox . Czy nie postąpił dość poważnie do tego wyniku ? Moze to nie jest wynik potrzebujący zbicia lekiem ? Co sądzicie ?
Prolaktyna wynik 19 .
Wróciłam z wigili firmowej padam na twarz :(
Całuje Was wszystkie .

Podobno dla starających się najlepsze TSH jest poniżej 1,0. Ja miałam 4,8. Spadło mi do 1,36 i mój gin powiedział: „idealnie” :)

reklama
Cześć dziewczyny .
19 Dc .
3 Dzien duphastonu .
Wyniki tsh 2,4 - lekarz przepisał mi eutyrox . Czy nie postąpił dość poważnie do tego wyniku ? Moze to nie jest wynik potrzebujący zbicia lekiem ? Co sądzicie ?
Prolaktyna wynik 19 .
Całuje Was wszystkie .
A jaka masz skale prolaktyny???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Weź nie kracz! Ale tez byloby fajnie...

A wiecie co troche to glupio zabrzmi ale pamietacie jak pisalam ze snika mi sie dziewczynka mala o imieniu Róża???? Termin wypadalby mi na 28-29sierpien a 30sierpnia w kalendazu jest wlasnie Róży.

@O'Hara mowilas cos o zrytych a kcjach itp rEczach #D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
To jesli masz urodzic to polecam dste 18 sierpnia :p ja sie będę ślubowac a Ty rodzić. Opiję zdrowie twojego dziecka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Cześć dziewczyny .
19 Dc .
3 Dzien duphastonu .
Prolaktyna wynik 19 .
Całuje Was wszystkie .
Zarówno gin jak i endokrynolog powiedzieli mi, że najbezpieczniej jest zachodzić w ciążę przy tsh poniżej 2,0. I wowczas podobno też łatwiej się zachodzi :)

Do góry