reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@O'Hara stary Wniebowzięty ! Moje smaki ciążowe również [emoji7][emoji7][emoji7] Magia ! Częściej to u nas zawita :D myślisz że na zimno będzie równie dobre ? Jako do pracy albo sałatka jak goście przyjdą???
1513357991-b03f0f1886259011-aaaaaa.jpeg
1513357996-888bf1dae7563e4b-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png
Mam i ja [emoji16]
1513364618-f9982ef4b3fd924c-aaaaaa.jpeg

Jak to powiedział kiedyś mój mąż "zachciewno rzić" [emoji23]
Trochę mało czochu bo mi się skończył ale daje radę.
Dodałam cukinię bo leżała i nie miałam na nią pomysłu [emoji14]
Pycha [emoji7]
Mąż "już" jedzie z uczelni to za pół h da werdykt [emoji16]
Dla mnie 3 razy tak [emoji173]

reklama
Stara! Żartujesz?! Ja pindole jak będę w ciąży, to będziesz mi radzić bo już jedna przeżyłaś! Dopóki smierć nas nie rozłączy! ;)
Haha dzi€ki Tobie zrozumia£am, że nie wszystkie Elki są głupie bo Ty jesteś zajebista :D miałam kierowniczke Elke która poprostu mnie rozpierdalała, później mnie awansowali na takie samo stanowisko co ona myslałam, że będzie lepiej a ona dalej mnie wkurwiala haha by£a straszna do tej pory słysze jak się drze na ochroniarza-Wieeeesiuuuuu a słychać pancie na caly sklep :D tez jej nigdy nie zapomne haha :D

Haha dzi€ki Tobie zrozumia£am, że nie wszystkie Elki są głupie bo Ty jesteś zajebista :D miałam kierowniczke Elke która poprostu mnie rozpierdalała, później mnie awansowali na takie samo stanowisko co ona myslałam, że będzie lepiej a ona dalej mnie wkurwiala haha by£a straszna do tej pory słysze jak się drze na ochroniarza-Wieeeesiuuuuu a słychać pancie na caly sklep :D tez jej nigdy nie zapomne haha :D

No to sikam jutro! Jakby co będzie wyjebany klon (ale na 99,9% test będzie negatywny) ale jakby nie na szczęście „tommorow is anorher day” :)

reklama
Do góry