reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miesiąc temu miałam 13 . Teraz 19 . Norma do 25
No ro masz dosc wysoka.. ostatnio moja endo powiedziala mi ze moj wynik moglbybyc bardziej w dolnych granicach...

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Jak sie czułaś po leku ? Cały czas go bierzesz ?

Biorę cały czas i przyznam szczerze, ze już po dwóch miesiącach czułam różnice! Okres trwa o wiele krócej i jest mniej obfity! I czuje się mniej zmęczona, i włosy mi rosną jak wściekłe. Ogólnie czuje się jakbym „wygrała nowe zycie” serio! Ale ciąży jak nie było tak nie ma [emoji17]

Biorę cały czas i przyznam szczerze, ze już po dwóch miesiącach czułam różnice! Okres trwa o wiele krócej i jest mniej obfity! I czuje się mniej zmęczona, i włosy mi rosną jak wściekłe. Ogólnie czuje się jakbym „wygrała nowe zycie” serio! Ale ciąży jak nie było tak nie ma [emoji17]
A dochodzi do jajeczkowania ?

No to jeśli sa pecherzyki , z których cos sie wykluwa to wszystko bedzie ok :) z mężem pewnie tez jest Oki :***

Niby tak, ale mi się wydaje, ze jeśli to trwa do teraz 13 cykli w tym mniej więcej 9 zamierzonych z testami owu itp i mimo wszystko nie było nawet biochemicznej tzn, ze coś przeoczył kurna! Myśle, ze coś jest na rzeczy :)

reklama
Do góry