Mój na początku też tak mówił. Ze nie chce dzidzia. Chyba koło pół roku moj starszy jest. Bo mój młody ma dokładnie 3 lata i 4 miesiące.No mpj chyba mlodszy od Twojego jest. Czasemm skacze mi na brzuc h i mowie Rafalku, a jak mama ma dzidzie w brzuchu, on wtedy mowi "nie dzidzia nie" eh nie wiem. Może skuma 2
Wreszcie=)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
reklama
O'Hara
Fanka BB :)
Weszlam do domu, zerknelam na ten test .. no nadal ja widze, ale moj maz twierdzi ze ona raczej fabryczna jest wiec dupa
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Oj jotencjo przyjaciółko moja, będę wirtualna ciocia
B
bibiU
Gość
No testuj, testuj bo z tego stresu i podekscytowania nic nie robię tylko bez przerwy coś żreNo to sikam jutro! Jakby co będzie wyjebany klon (ale na 99,9% test będzie negatywny) ale jakby nie na szczęście „tommorow is anorher day”
O'Hara
Ja se testne dla emocji i dlatego ze mam od chu**a testow i muszę wykorzystać zanim stracą ważność. Rezultat już znam! Nie oszukujmy się! Na szczęście mój wspaniały mąż sam wczoraj powiedział, ze już na pewno pójdzie na badania po nowym roku. Wiecie co? Kuwa kocham go ze oja pierd*** mimo, ze jara te fajki i cygara, poszła bym za nim w ogień.No testuj, testuj bo z tego stresu i podekscytowania nic nie robię tylko bez przerwy coś żre
k_e
Witajcie dziewczyny. Byłam u lekarza zmienił mi antybiotyk,objawów oponowych nie mam.syn się cały dzień dobrze czuł a właśnie niedawno znów go głowa boli... Dałam paracetamol i zobaczymy co będzie.... Może jakiś wirus?? Skoro ja i on mamy to samo...masakra.... Co do starań. Zauważyłam że poprawił mi się w tym cyklu śluz,myślę że to zasługa Ovarinu, cieszy mnie to, na teście dziś wyszła mi jasna kreska kontrolna, w tamtym cyklu taka mi wyszła dzień przed testem pozytywnym Więc może będzie owulacja wcześniej nie wiem A chciałam się najpierw skonsultować z lekarzem a tu proszę. No zobaczymy co będzie. Teraz najważniejsze to wyleczyć to świństwo co mnie i syna dopadło. Choć nie wiem czy mamy to samo czy nie, choć młody narzeka na ból głowy w tym samym miejscu co ja, czyli w części potylicznej, masakra co się dzieje, a ja się zamartwiam o to już od kilku dni Oj nie doceniałam wcześniej zdrowia dopóki mnie to nie dopadło, jak nie ząb to to A ząb, to chyba się trochę już poprawia, może będzie dobrze.
B
bibiU
Gość
Czemu tak piszesz, że rezultat znasz nigdy nic nie wiadomo i bedzie kolejna niechciana ciaza bo Ty przeciez nie chcesz ciazyJa se testne dla emocji i dlatego ze mam od chu**a testow i muszę wykorzystać zanim stracą ważność. Rezultat już znam! Nie oszukujmy się! Na szczęście mój wspaniały mąż sam wczoraj powiedział, ze już na pewno pójdzie na badania po nowym roku. Wiecie co? Kuwa kocham go ze oja pierd*** mimo, ze jara te fajki i cygara, poszła bym za nim w ogień.
O'Hara
Czemu tak piszesz, że rezultat znasz nigdy nic nie wiadomo i bedzie kolejna niechciana ciaza bo Ty przeciez nie chcesz ciazy
No nie chce ciąży i kurna miałaś kiedyś to „przeczucie” wiesz o czym nowie? Taka totalna pustka, zero wątpliwości tylko cud może się wydarzyć
B
bibiU
Gość
No mam w tym cyklu ze u mnie to *uja w tym cyklu z tego bedzieNo nie chce ciąży i kurna miałaś kiedyś to „przeczucie” wiesz o czym nowie? Taka totalna pustka, zero wątpliwości tylko cud może się wydarzyć
marta_usssek
Cześć dziewczyny .
19 Dc .
3 Dzien duphastonu .
W 1 Dzien @ mam wziąć 2 tabl Dostinexu .
Wyniki tsh 2,4 - lekarz przepisał mi eutyrox . Czy nie postąpił dość poważnie do tego wyniku ? Moze to nie jest wynik potrzebujący zbicia lekiem ? Co sądzicie ?
Prolaktyna wynik 19 .
Wróciłam z wigili firmowej padam na twarz
Całuje Was wszystkie .
19 Dc .
3 Dzien duphastonu .
W 1 Dzien @ mam wziąć 2 tabl Dostinexu .
Wyniki tsh 2,4 - lekarz przepisał mi eutyrox . Czy nie postąpił dość poważnie do tego wyniku ? Moze to nie jest wynik potrzebujący zbicia lekiem ? Co sądzicie ?
Prolaktyna wynik 19 .
Wróciłam z wigili firmowej padam na twarz
Całuje Was wszystkie .
reklama
O'Hara
No mam w tym cyklu ze u mnie to *uja w tym cyklu z tego bedzie
No właśnie, tak mam od 7 cykli średnio. Ale nigdy niewiadomo! Sikne se rano, bo nigdy nie miałam takiej publiczności wiec bóg jeden wie! Może dżizas szykuje coś wyjątkowego