Ja dopiero 4 stycznia wizyta więc 6t1d i powinno już widać serduchoNo i jeszcze chwila i też zobaczysz swoje maleństwo [emoji7] wczesna owu więc duże prawdopodobieństwo że będzie zarodek i serducho.
Ja to na pierwszej tylko pęcherzyk i potem czekałam wieki żeby zobaczyć te nasze 2.5cm [emoji7]
A dziś już 6.5 [emoji173]
reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Witam się w 27dc. 9dpo. 4dni do @=) humor dopisuje, dzis piatek, piąteczek, piatunio! W weekend mam szkolenie to w sumie wolne bede miala dopiero w nastepny piatek bo wtedy zaczynam urlop.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
olaaa7
Dziękuję kochana za kciuki :* Oczywiście pochwalę się zdjęciamiPiękna choinka [emoji173]
Wiem, że łatwo się mówi, ale nie ma się co stresować.
Ja strrsowalam się mniej niż przed poprzednimi wizytami.
Najgorszy czas za nami - trzeba się cieszyć i wierzyć, że będzie dobrze [emoji173] trx6msm kciuki za Twoja wizytę i czekam na zdjęcia [emoji173]
Będzie piękny, świąteczny prezent [emoji173][emoji173][emoji173]
No już piękne 9dpo :*Witam się w 27dc. 9dpo. 4dni do @=) humor dopisuje, dzis piatek, piąteczek, piatunio! W weekend mam szkolenie to w sumie wolne bede miala dopiero w nastepny piatek bo wtedy zaczynam urlop.
Jotka_
Eh lobuziaro ty zrobilam test bo maz chcial sie przekonac że nie mam racji.. poazal sie cien cienia ale to nic jeszcze nie znaczy na zdjeciu nawet nie widaćNo już piękne 9dpo :*
Pokaż ! Pokaż !!!Eh lobuziaro ty zrobilam test bo maz chcial sie przekonac że nie mam racji.. poazal sie cien cienia ale to nic jeszcze nie znaczy na zdjeciu nawet nie widać
lili78
Jeju normalnie wysyp tych drugich kreseczek!!! Super[emoji8]Eh lobuziaro ty zrobilam test bo maz chcial sie przekonac że nie mam racji.. poazal sie cien cienia ale to nic jeszcze nie znaczy na zdjeciu nawet nie widać
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji7] trzymam mocno kciuki za ten cykl [emoji7][emoji7]A ja sie witam w 19 dc, wczoraj mojego jednak wykorzystalam, powiedzial ze dwa dni jeszcze da rade haha zaraz ide siknac, zobaczymy czy jeszcze cos owulacyjny pokaze.
reklama
olaaa7
Jotka_Szczotka pokaż! Jak jest cień cienia to wg mojego rozumowania to pozytyw przecież