Dokładnie ! Tym bardziej ja se tak z tym zdjęciem zrobię żeby było widać kreskę [emoji23]Jotka_Szczotka pokaż! Jak jest cień cienia to wg mojego rozumowania to pozytyw przecież![]()
![ckaiyx8d63pd6voi.png](https://www.suwaczki.com/tickers/ckaiyx8d63pd6voi.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie ! Tym bardziej ja se tak z tym zdjęciem zrobię żeby było widać kreskę [emoji23]Jotka_Szczotka pokaż! Jak jest cień cienia to wg mojego rozumowania to pozytyw przecież![]()
Ja mojego tez wykorzystalam bo test byl pozytywny wiec dla swietego spokoju[emoji23] dzisiaj niestety jakies chorobsko mnie dopadlo i umiram a mam trzy godziny jazdy z instruktorem a pozniej jedziemy do tesciow 250 km na weekend...moze jakos przezyje[emoji13]A ja sie witam w 19 dc, wczoraj mojego jednak wykorzystalam, powiedzial ze dwa dni jeszcze da rade haha![]()
zaraz ide siknac, zobaczymy czy jeszcze cos owulacyjny pokaze.
![]()
Miłego weekendu :*Ja mojego tez wykorzystalam bo test byl pozytywny wiec dla swietego spokoju[emoji23] dzisiaj niestety jakies chorobsko mnie dopadlo i umiram a mam trzy godziny jazdy z instruktorem a pozniej jedziemy do tesciow 250 km na weekend...moze jakos przezyje[emoji13]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podpinam sie, poookaz!!Jotka_Szczotka pokaż! Jak jest cień cienia to wg mojego rozumowania to pozytyw przecież![]()
Udanego i owocnego weekwndu :*Ja mojego tez wykorzystalam bo test byl pozytywny wiec dla swietego spokoju[emoji23] dzisiaj niestety jakies chorobsko mnie dopadlo i umiram a mam trzy godziny jazdy z instruktorem a pozniej jedziemy do tesciow 250 km na weekend...moze jakos przezyje[emoji13]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana luteina jest w formie dopochwowej lub podjezykowej. Nie wiem.co ci przepisze, choc wtdaje mi sie, ze na wywolanie czesciej ta podjezykowa przepisuja. Bedziesz ja brala kilka dni i po odstawieniu chyba do 3 dni @ powinna przyjsc, jakos tal to byloWitam 36dc:/
Wczoraj juz nawet napilam sie piwka na rozrzedzenie krwi by @ przyszla i dupa nie ma.
@Dagaa11 a ta luteine to normalnie sie lyka czy dopochwowo? Sorki za pytanie bo czarna w tym temacie jestem. A po wtorkowej wizycie dam znac.
Dzięki[emoji8]Miłego weekendu :*
![]()
Eh lobuziaro ty zrobilam test bo maz chcial sie przekonac że nie mam racji.. poazal sie cien cienia ale to nic jeszcze nie znaczy na zdjeciu nawet nie widać
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Spróbuj te czarna malwe-serio działa cuda. W aptece czy zielarskim parę groszy, poczytaj se o tymWitam 36dc:/
Wczoraj juz nawet napilam sie piwka na rozrzedzenie krwi by @ przyszla i dupa nie ma.
@Dagaa11 a ta luteine to normalnie sie lyka czy dopochwowo? Sorki za pytanie bo czarna w tym temacie jestem. A po wtorkowej wizycie dam znac.
Tak robilam i niestety.@Kasienka3b a Ty w koncu robilas bete? Bo gdzies mi umknęło?