reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jotka_Szczotka pokaż! Jak jest cień cienia to wg mojego rozumowania to pozytyw przecież :)
Dokładnie ! Tym bardziej ja se tak z tym zdjęciem zrobię żeby było widać kreskę [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
A ja sie witam w 19 dc, wczoraj mojego jednak wykorzystalam, powiedzial ze dwa dni jeszcze da rade haha :D :D zaraz ide siknac, zobaczymy czy jeszcze cos owulacyjny pokaze. :)
Ja mojego tez wykorzystalam bo test byl pozytywny wiec dla swietego spokoju[emoji23] dzisiaj niestety jakies chorobsko mnie dopadlo i umiram a mam trzy godziny jazdy z instruktorem a pozniej jedziemy do tesciow 250 km na weekend...moze jakos przezyje[emoji13]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mojego tez wykorzystalam bo test byl pozytywny wiec dla swietego spokoju[emoji23] dzisiaj niestety jakies chorobsko mnie dopadlo i umiram a mam trzy godziny jazdy z instruktorem a pozniej jedziemy do tesciow 250 km na weekend...moze jakos przezyje[emoji13]

Miłego weekendu :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Witam 36dc:/
Wczoraj juz nawet napilam sie piwka na rozrzedzenie krwi by @ przyszla i dupa nie ma.
@Dagaa11 a ta luteine to normalnie sie lyka czy dopochwowo? Sorki za pytanie bo czarna w tym temacie jestem. A po wtorkowej wizycie dam znac.

Jotka_Szczotka pokaż! Jak jest cień cienia to wg mojego rozumowania to pozytyw przecież :)
Podpinam sie, poookaz!! :D

Udanego i owocnego weekwndu :*

Wczoraj juz nawet napilam sie piwka na rozrzedzenie krwi by @ przyszla i dupa nie ma.
@Dagaa11 a ta luteine to normalnie sie lyka czy dopochwowo? Sorki za pytanie bo czarna w tym temacie jestem. A po wtorkowej wizycie dam znac.
Kochana luteina jest w formie dopochwowej lub podjezykowej. Nie wiem.co ci przepisze, choc wtdaje mi sie, ze na wywolanie czesciej ta podjezykowa przepisuja. Bedziesz ja brala kilka dni i po odstawieniu chyba do 3 dni @ powinna przyjsc, jakos tal to bylo :)

Spróbuj te czarna malwe-serio działa cuda. W aptece czy zielarskim parę groszy, poczytaj se o tym:)

reklama
Do góry