reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny dzidzia 6.5cm
Genetyczne Ok, pokazał pęcherz, żołądek, serduszko - wszystko super:)
Pomierzył też malca, sprawdził kość nosowa, udowa, te przeziernosc? Karkowa itd, wszystko ok.
Takie wzdęcia mam się śmiał [emoji23] na usg tylko czarne plamy [emoji23]
Płeć - moim zdaniem już coś widział, ale nie chciał powiedzieć bo może się mylić, powiedział że za 4tyg będzie już na bank płeć:)
Maleństwo ciągle trzymało się za główkę i machało [emoji7]
Dziś rozpoczęłam 14tydz ciąży, malec ma 12 tygodni z maleńkim haczykiem :)
1513281120-571f1c06c1450042-aaaaaa.jpeg

1513281135-fbf253f8b354fcb9-aaaaaa.jpeg

To drugie niewyraźnie bo się śmiałam z wzdec[emoji23]
Cudowności [emoji7][emoji7][emoji7] ja też dowiedziałam się jaka płeć w 18tc w.coazy z synem :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Cudowności [emoji7][emoji7][emoji7] ja też dowiedziałam się jaka płeć w 18tc w.coazy z synem :)

ckaiyx8d63pd6voi.png
On się tak przyglądal i śmiał więc czuje, że ma swoje podejrzenia:p no ja tam się na usg nie znam - czytałam tylko o tym odstajacym wyrostku ale go nie widziałam. No nie chce się też pomylić - Tak powiedział, że to wcześnie i o pomyłkę łatwo a się człowiek nastawi i co potem:p ja to rozumiem, też mam się nie spieszy:)
Święta zleca, nowy rok :) I już znowu się zobaczymy [emoji7]
Czekam z utęsknieniem na pierwsze ruchy- choć się ich trochę obawiam [emoji23] ale chyba niepotrzebnie:)

ckaiyx8d63pd6voi.png
No i jeszcze chwila i też zobaczysz swoje maleństwo [emoji7] wczesna owu więc duże prawdopodobieństwo że będzie zarodek i serducho.
Ja to na pierwszej tylko pęcherzyk i potem czekałam wieki żeby zobaczyć te nasze 2.5cm [emoji7]
A dziś już 6.5 [emoji173]

@AgaRS90, ojeju jakie słodkie! Wszystkiego dobrego Wam [emoji173]️

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Kochana [emoji7]
Tak pięknie było wszystko widać, dzidziuś się ruszał, macham nóżkami i rączki trzymał przy buzi.
Coś pięknego [emoji173]
Tylko te wzdęcia [emoji23] ciągle czarne plamy na usg [emoji23][emoji23][emoji23]

AgaRS90 super, że wszystko dobrze :) Śliczny malec :) Fajnie, że lekarz zrobił Ci też 3d, mój chyba nie robi. Ja się już stresuję swoimi prenatalnymi 20 grudnia, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Obiecana choinka, oczywiście wczoraj zapomniałam i robiłam zdjęcie dziś rano na szybko przy sztucznym świetle dlatego tak średnio wygląda :p
IMG_20171215_063346.jpg

Załączniki

• IMG_20171215_063346.jpg
    IMG_20171215_063346.jpg
    86 KB · Wyświetleń: 429
AgaRS90 super, że wszystko dobrze :) Śliczny malec :) Fajnie, że lekarz zrobił Ci też 3d, mój chyba nie robi. Ja się już stresuję swoimi prenatalnymi 20 grudnia, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Obiecana choinka, oczywiście wczoraj zapomniałam i robiłam zdjęcie dziś rano na szybko przy sztucznym świetle dlatego tak średnio wygląda [emoji14]
Zobacz załącznik 832262
Piękna choinka [emoji173]
Wiem, że łatwo się mówi, ale nie ma się co stresować.
Ja strrsowalam się mniej niż przed poprzednimi wizytami.
Najgorszy czas za nami - trzeba się cieszyć i wierzyć, że będzie dobrze [emoji173] trx6msm kciuki za Twoja wizytę i czekam na zdjęcia [emoji173]
Będzie piękny, świąteczny prezent [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
On się tak przyglądal i śmiał więc czuje, że ma swoje podejrzenia:p no ja tam się na usg nie znam - czytałam tylko o tym odstajacym wyrostku ale go nie widziałam. No nie chce się też pomylić - Tak powiedział, że to wcześnie i o pomyłkę łatwo a się człowiek nastawi i co potem:p ja to rozumiem, też mam się nie spieszy:)
Święta zleca, nowy rok :) I już znowu się zobaczymy [emoji7]
Czekam z utęsknieniem na pierwsze ruchy- choć się ich trochę obawiam [emoji23] ale chyba niepotrzebnie:)
Pierwsze ruchy ja czułam gdzieś koło 16tc , teraz zobaczymy podobno w drugiej ciąży szybciej czuć [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry