B
bibiU
Gość
Witam w 23 dc, testuje któraś dziś? Miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowności [emoji7][emoji7][emoji7] ja też dowiedziałam się jaka płeć w 18tc w.coazy z synemDziewczyny dzidzia 6.5cm
Genetyczne Ok, pokazał pęcherz, żołądek, serduszko - wszystko super
Pomierzył też malca, sprawdził kość nosowa, udowa, te przeziernosc? Karkowa itd, wszystko ok.
Takie wzdęcia mam się śmiał [emoji23] na usg tylko czarne plamy [emoji23]
Płeć - moim zdaniem już coś widział, ale nie chciał powiedzieć bo może się mylić, powiedział że za 4tyg będzie już na bank płeć
Maleństwo ciągle trzymało się za główkę i machało [emoji7]
Dziś rozpoczęłam 14tydz ciąży, malec ma 12 tygodni z maleńkim haczykiem
To drugie niewyraźnie bo się śmiałam z wzdec[emoji23]
On się tak przyglądal i śmiał więc czuje, że ma swoje podejrzenia no ja tam się na usg nie znam - czytałam tylko o tym odstajacym wyrostku ale go nie widziałam. No nie chce się też pomylić - Tak powiedział, że to wcześnie i o pomyłkę łatwo a się człowiek nastawi i co potem ja to rozumiem, też mam się nie spieszyCudowności [emoji7][emoji7][emoji7] ja też dowiedziałam się jaka płeć w 18tc w.coazy z synem
No i jeszcze chwila i też zobaczysz swoje maleństwo [emoji7] wczesna owu więc duże prawdopodobieństwo że będzie zarodek i serducho.Cudowności [emoji7][emoji7][emoji7] ja też dowiedziałam się jaka płeć w 18tc w.coazy z synem
Dziękuję Kochana [emoji7]@AgaRS90, ojeju jakie słodkie! Wszystkiego dobrego Wam [emoji173]️
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna choinka [emoji173]AgaRS90 super, że wszystko dobrze Śliczny malec Fajnie, że lekarz zrobił Ci też 3d, mój chyba nie robi. Ja się już stresuję swoimi prenatalnymi 20 grudnia, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Obiecana choinka, oczywiście wczoraj zapomniałam i robiłam zdjęcie dziś rano na szybko przy sztucznym świetle dlatego tak średnio wygląda [emoji14]
Zobacz załącznik 832262
Pewnie przepisze Ci luteine i po odstawieniu pojawi sie @ daj mi znac we wtorek co nasz doktorek ci powiedzialA ja tak juz kombinuje...bo do wtorkowej wizyty daleko...czy sa jakies sposoby na naturalne wywolanie okresu?
Pierwsze ruchy ja czułam gdzieś koło 16tc , teraz zobaczymy podobno w drugiej ciąży szybciej czuć [emoji23]On się tak przyglądal i śmiał więc czuje, że ma swoje podejrzenia no ja tam się na usg nie znam - czytałam tylko o tym odstajacym wyrostku ale go nie widziałam. No nie chce się też pomylić - Tak powiedział, że to wcześnie i o pomyłkę łatwo a się człowiek nastawi i co potem ja to rozumiem, też mam się nie spieszy
Święta zleca, nowy rok I już znowu się zobaczymy [emoji7]
Czekam z utęsknieniem na pierwsze ruchy- choć się ich trochę obawiam [emoji23] ale chyba niepotrzebnie