Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobrze, dziękuję@AgaRS90 super fotki usg i dzidzia slicznyA Ty jak sie czujesz?
Oj tam teraz to szczycic sie takim brzuszkiemBardzo dobrze, dziękuję
Już mnie nie mdli, piersi mniej bolą, apetyt mam, jem wszystko, od niczego mnie nie odrzuca
Cud miód
Tylko mam bęben jak w 7mscu nawet ginekolog jak mnie dzisiaj zobaczył to się śmiał okropnie wzdety ten brzuch [emoji23] no ale smole to - wszyscy wychwalają jaki piękny ciążowy a ja nikogo z błędu nie wprowadzam [emoji14] brzucha też nie wciągam zwalam bezczelnie na ciążę [emoji16]
Kochanie Ty moje wez mi wykresl testowanie z tabelki. Bo w sumie reszta danych sie zgadza.
Ja piłam czarna malwe - maks 2 dni i okres zawsze przychodziłA ja tak juz kombinuje...bo do wtorkowej wizyty daleko...czy sa jakies sposoby na naturalne wywolanie okresu?
Jutro kupie i bede probowac czy na mnie podzialaJa piłam czarna malwe - maks 2 dni i okres zawsze przychodził
Polecam z cytrynka![]()
Luteiny nie masz???A ja tak juz kombinuje...bo do wtorkowej wizyty daleko...czy sa jakies sposoby na naturalne wywolanie okresu?
Ok. =)Kochanie Ty moje wez mi wykresl testowanie z tabelki. Bo w sumie reszta danych sie zgadza.
Nie mam bo nigdy w zyciu tego nie stosowalam.