Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobrze, dziękuję@AgaRS90 super fotki usg i dzidzia sliczny A Ty jak sie czujesz?
Oj tam teraz to szczycic sie takim brzuszkiem Ciesze sie ze dobrze sie cxujesz i z bobo wszystko oki.Bardzo dobrze, dziękuję
Już mnie nie mdli, piersi mniej bolą, apetyt mam, jem wszystko, od niczego mnie nie odrzuca
Cud miód
Tylko mam bęben jak w 7mscu nawet ginekolog jak mnie dzisiaj zobaczył to się śmiał okropnie wzdety ten brzuch [emoji23] no ale smole to - wszyscy wychwalają jaki piękny ciążowy a ja nikogo z błędu nie wprowadzam [emoji14] brzucha też nie wciągam zwalam bezczelnie na ciążę [emoji16]
Kochanie Ty moje wez mi wykresl testowanie z tabelki. Bo w sumie reszta danych sie zgadza.
Ja piłam czarna malwe - maks 2 dni i okres zawsze przychodziłA ja tak juz kombinuje...bo do wtorkowej wizyty daleko...czy sa jakies sposoby na naturalne wywolanie okresu?
Jutro kupie i bede probowac czy na mnie podzialaJa piłam czarna malwe - maks 2 dni i okres zawsze przychodził
Polecam z cytrynka
Luteiny nie masz???A ja tak juz kombinuje...bo do wtorkowej wizyty daleko...czy sa jakies sposoby na naturalne wywolanie okresu?
Ok. =)Kochanie Ty moje wez mi wykresl testowanie z tabelki. Bo w sumie reszta danych sie zgadza.
Nie mam bo nigdy w zyciu tego nie stosowalam.