Kasienka3b
Fanka BB :)
Dzis kupie bo i tak do wtorkowej wizyty odejde od zmyslow.Spróbuj te czarna malwe-serio działa cuda. W aptece czy zielarskim parę groszy, poczytaj se o tym![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzis kupie bo i tak do wtorkowej wizyty odejde od zmyslow.Spróbuj te czarna malwe-serio działa cuda. W aptece czy zielarskim parę groszy, poczytaj se o tym![]()
Przykro mi... mialas juz takie opoznienie? Przy policystycznych jajnikach to niestety moze sie powtarzacTak robilam i niestety.
No wlasnie nigdy nie mialam tak dlugiego cyklu. Najwiekszy mialam 32d. Przewaznie mialam regularne oprocz tego cyklu 23d co brac zaczelam siofor. Odejde od zmyslow jak to bedzie sie czesciej powtarzacPrzykro mi... mialas juz takie opoznienie? Przy policystycznych jajnikach to niestety moze sie powtarzac![]()
Pokaż ! Pokaż !!!
![]()
Jo jest slepa i nie widza. Alr jak zrobisz w dniu @ to bedzie lepsza krecha![]()
Mosz i szukaj. Jest za wczesnie teraz zrobie dopiero jak @ 19nie przyjdzie. I to zrobie dopiero 21wtedy i nie ma bciora zebym dala sie namowic wczesniej.
Dla mnie ten cien cienia to ciążą jeszcze nie jest.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Mowilam ze o naprawde cien cienia i to moze nic kompletnie nie znaczyć. A moze mam raka jądra[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Jo jest slepa i nie widza. Alr jak zrobisz w dniu @ to bedzie lepsza krechaAle bym byla uhahana gdy by Ci sie udalo
![]()
Ale by byłoJo jest slepa i nie widza. Alr jak zrobisz w dniu @ to bedzie lepsza krechaAle bym byla uhahana gdy by Ci sie udalo
![]()
Na nagatywie cień cienia jakiś widzę. Ale powtórz za kilka dniMowilam ze o naprawde cien cienia i to moze nic kompletnie nie znaczyć. A moze mam raka jądra[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Kurde babyboom niszczy jakość. Poczekajcie spróbuję raz jeszcze bo u Siebie w programie widzę a tu masakraNa nagatywie cień cienia jakiś widzę. Ale powtórz za kilka dnimiejmy nadzieję że się okaże że dobre miałam przeczucia :*
![]()
![]()