reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Powtorzylam test owu, kreska jeszcze bardziej czerwona niz rano- idealny pozytyw. Ale moj jakis przeziebiony i narazie spi, niewiadomo czy cos wyjdzie ze staranek :(

reklama
Powtorzylam test owu, kreska jeszcze bardziej czerwona niz rano- idealny pozytyw. Ale moj jakis przeziebiony i narazie spi, niewiadomo czy cos wyjdzie ze staranek :(
Walczcie rano [emoji7]
Będziecie mieć wspaniale zaczęty dzień :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

Dziewczyny dzidzia 6.5cm
Genetyczne Ok, pokazał pęcherz, żołądek, serduszko - wszystko super:)
Pomierzył też malca, sprawdził kość nosowa, udowa, te przeziernosc? Karkowa itd, wszystko ok.
Takie wzdęcia mam się śmiał [emoji23] na usg tylko czarne plamy [emoji23]
Płeć - moim zdaniem już coś widział, ale nie chciał powiedzieć bo może się mylić, powiedział że za 4tyg będzie już na bank płeć:)
Maleństwo ciągle trzymało się za główkę i machało [emoji7]
Dziś rozpoczęłam 14tydz ciąży, malec ma 12 tygodni z maleńkim haczykiem :)
1513281120-571f1c06c1450042-aaaaaa.jpeg

1513281135-fbf253f8b354fcb9-aaaaaa.jpeg

To drugie niewyraźnie bo się śmiałam z wzdec[emoji23]

Dziewczyny dzidzia 6.5cm
Pomierzył też malca, sprawdził kość nosowa, udowa, te przeziernosc? Karkowa itd, wszystko ok.
Płeć - moim zdaniem już coś widział, ale nie chciał powiedzieć bo może się mylić, powiedział że za 4tyg będzie już na bank płeć:)

Piekne zdjecia. Kochana ciesze sie, ze wszystko u was dobrze, niech malec rośnie zdrowo :*

Dziewczyny dzidzia 6.5cm

Śliczna dzidzia, rośnijcie dalej zdrowo :)

reklama
Do góry