Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Walczcie rano [emoji7]Powtorzylam test owu, kreska jeszcze bardziej czerwona niz rano- idealny pozytyw. Ale moj jakis przeziebiony i narazie spi, niewiadomo czy cos wyjdzie ze staranek![]()
U nas rano ciezko, bo praca.. moj o 5 wychodzi z domu.Walczcie rano [emoji7]
Będziecie mieć wspaniale zaczęty dzień
![]()
Uuu ;( mój na 8 jeździ do pracy to rano był czas na szybki numerekU nas rano ciezko, bo praca.. moj o 5 wychodzi z domu.
No u nas porankami ciężko niestetyUuu ;( mój na 8 jeździ do pracy to rano był czas na szybki numerek
![]()
Piekne zdjecia. Kochana ciesze sie, ze wszystko u was dobrze, niech malec rośnie zdrowo :*Dziewczyny dzidzia 6.5cm
Genetyczne Ok, pokazał pęcherz, żołądek, serduszko - wszystko super
Pomierzył też malca, sprawdził kość nosowa, udowa, te przeziernosc? Karkowa itd, wszystko ok.
Takie wzdęcia mam się śmiał [emoji23] na usg tylko czarne plamy [emoji23]
Płeć - moim zdaniem już coś widział, ale nie chciał powiedzieć bo może się mylić, powiedział że za 4tyg będzie już na bank płeć
Maleństwo ciągle trzymało się za główkę i machało [emoji7]
Dziś rozpoczęłam 14tydz ciąży, malec ma 12 tygodni z maleńkim haczykiem
![]()
![]()
To drugie niewyraźnie bo się śmiałam z wzdec[emoji23]
Śliczna dzidzia, rośnijcie dalej zdrowoDziewczyny dzidzia 6.5cm
Genetyczne Ok, pokazał pęcherz, żołądek, serduszko - wszystko super
Pomierzył też malca, sprawdził kość nosowa, udowa, te przeziernosc? Karkowa itd, wszystko ok.
Takie wzdęcia mam się śmiał [emoji23] na usg tylko czarne plamy [emoji23]
Płeć - moim zdaniem już coś widział, ale nie chciał powiedzieć bo może się mylić, powiedział że za 4tyg będzie już na bank płeć
Maleństwo ciągle trzymało się za główkę i machało [emoji7]
Dziś rozpoczęłam 14tydz ciąży, malec ma 12 tygodni z maleńkim haczykiem
![]()
![]()
To drugie niewyraźnie bo się śmiałam z wzdec[emoji23]