reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A lez=) u nas jak sie uda to powiemy dopiero na wigilię

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Nie da się ... Jutro latam po mieście, a od soboty nawał roboty aż do świąt. Potem przygotowania do ślubu. Wiadomo będę uważać, ale bez przesady ciąża to nie choroba, jest praca, starsze dziecko, obowiązki.
I tak odkąd wiem to nie dźwigam młodego, nie przesuwam jego łóżeczka , nie robię zakupów, chyba że jakieś drobne , to co cięższe Damian robi.

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Aż mi si
Nie da się ... Jutro latam po mieście, a od soboty nawał roboty aż do świąt. Potem przygotowania do ślubu. Wiadomo będę uważać, ale bez przesady ciąża to nie choroba, jest praca, starsze dziecko, obowiązki.
I tak odkąd wiem to nie dźwigam młodego, nie przesuwam jego łóżeczka , nie robię zakupów, chyba że jakieś drobne , to co cięższe Damian robi.

ckaiyx8d63pd6voi.png
Az mi sie przypomnialo jak w dniu spodziewanej @ poszlam z testem do lekarza haha no ale ja musialam wlasnie ze wzgledu na prace :D a Zl wypisal :D

Aż mi si

Az mi sie przypomnialo jak w dniu spodziewanej @ poszlam z testem do lekarza haha no ale ja musialam wlasnie ze wzgledu na prace :D a Zl wypisal :D
To ja w starej pracy też. Zaraz L4 ale raz że wymiotowałam od początku to i robota mnie wkurzała. Teraz jestem na swoim no i niestety jak nie pracuje to nie zarabiam. A stałych klientek też zaraz przed świętami nie odwołam bo w ciążę zaszłam.. gdzie one teraz znajdą terminy na paznokcie w jakimś profesjonalnym salonie.

ckaiyx8d63pd6voi.png

@Dagaa11 A jak ty z swojego punktu widzenia farmaceutyki radzisz odstawić go czy brać? Prócz bólu głowy nie mam objawów zatokowych, żadnej wydzieliny ani nic, młody dziś też narzeka na ból głowy, więc może to wirusowo jest? :/ Lekarz mnie nawet nie zbadał, tylko na podstawie wywiadu dał ten lek, no i miałam zatoki też jakiś czas temu, więc uznała że mam znów to, ale wtedy to mnie twarz bolała i miałam zieloną wydzielinę,więc sama wiedziałam że to zatoki, a teraz nie mam pewności :/
Kochana jesli tak zle sie czujesz i podejrzewasz, ze.moze to byc zwiazane z przyjmowanym antybiotykiem to odstaw go, ale od razu idzz do lekarza (najlepiej innego;) powiedz co przyjmkowalas, jak zle sie po czulas i popros o zmianę leku :)

reklama
Do góry