Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też kłuje lewy jajnik, z którego była owulacja. Do tego strasznie szybko się męczę. Miałam lekkie mdłości i wieczorem ból mięśni, piersi też strasznie bolą. Ale ja już wiem jak mój organizm potrafi mnie nabrać, dać złudne nadzieje. Dziś 10 dzień po owulacji a ja mam fatalny humor, wczoraj i dziś rycze, jutro jadę na pogrzeb synka siostry mojego męża, żył 1 dzień, urodził się w 24 tygodniu. W tamtym roku pochowaliśmy mojego bratanka, miał 14 lat. W lutym dowiedzałam się, że serce mojego maleństwa nie bije. To wszystko nie na moje siły, nie ogarniam tego.Kulka trzymam kciuki zeby ti byla ciaza.
U mnie 31 DC temp od 4 dni rosnie. Od piątku bola mnie jajniki i brzuch.
Rozczaruje się bardzo jezeli to nie ciaza.
Piękna kreseczka! Niech ciemnieje! &&&&To jest zdj po 10 min po 2 wyszła lekka kreseczka i tak pomału ciemniala
Jego mama zrobiła aminopunkcje w 15 tc i po niej zaczeło się psuć. Zaczęły jej wody płodowe lecieć, zrobiło się zakażenie i mało wód płodowych. Białka nie dało się niczym zbić. Od 15 tc spędziła w szpitalu. We wtorek dostała krwotoku i skurczy i Oluś urodził się w w czwartek a w piątek zmarł.Asia to fatalnie rzeczywiście duzo sił w tym ciężkim czasie. A dlaczego mały urodził sie w 24 tc ?
Kacha dzieki za dobre słowa. Masz racje. Nie jade juz na betę co ni to da jesli cos pójdzie nie tak ? Wszytko w rękach Boga.