reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fabimama mój M tez bardzo przeżył stratę naszego maleństwa.Na początku nawet nie chciał słyszeć o staraniach.Ja jak tylko straciłam ciaze to strasznie chciałam w niej być znowu, mnie jeszcze hormony ciążowe trzymały a on już myślał racjonalnie.Bal sie ponownych staran.Mialam nawet stracha ze m się nie zdecyduje w ogole.Po dwoch miesiacach po stracie przelamal sie i staramy sie juz 7 cykl ale narazie nie wychodzi.Cykle jak w zegarku, dni plodne czuje, sexik jest i nic z tego nie ma.Ja zaczynam się flustrować jak przy pierwszych staraniach, kiedy trochę to trwało zanim zaszlam.Chcę odzyskać moją stratę a na początku wrzesnia minie rok jak zaszlam.Po stracie jest ciezko.Do dzis mi smutno, nie ma dnia abym nie myślała o tym.A jak Ty się czujesz?
Ja już się czuję dobrze.... bardzo bym chciała jak najszybciej wrócić do starań. Wiemy że to był chłopiec. W seduszku nazwałam go Leoś ;) Mysle ze mi latwoej to przyszlo niz mezowi... ze mna rozmawiali lekarze i psycholog.. on nie mial yakiej możliwości. Mam nadzieję ze na wakacjach wyciszymy się na tyle aby pogadać co dalej. Ciało doszło do siebie. Przestałam płacić. Lekarz powiedział że po pierwszej @ możemy zacząć starania.

reklama
Wątpię że to pregnyl, dla pewności sprawdź czy rośnie, ale wg mnie to ciąża.
A z testami to już tak jest. Mi jednej firmy pokazał bladziocha przy beta 16,91, a inny nie pokazał nic, po 3 dniach.
Ehh chciałabym zobaczyć jeszcze raz dwie kreski że szczęśliwym finałem ;)
Tego życzę Tobie z całego serca!

Cześć dziewczyny. Gratuluję dwóch kreseczek. U mnie 25dc brzuch mnie pobolewa jak na @ i tak już z 3 dzień. Czyje się nie za dobrze. W czwartek mnie zemdlilo po torcie, w piątek rano długo leżałam w lozku bo było mi nie dobrze, wczoraj też mnie mdlilo. Zrobilam dzisiaj test rano ale jedna kreseczka. Do pierwszego terminu @ 3 dni. Bardzo bym chciała aby się udało.

Asia trzymam kciuki za dwie kreseczki! :)

Izabela ja czasem też mam mdłości przed @ to chyba sprawka hormonów. Oczywiście życzę Ci aby to byka ciąża :)

Asia trzymam kciuki za dwie kreseczki! :)

Izabela ja czasem też mam mdłości przed @ to chyba sprawka hormonów. Oczywiście życzę Ci aby to byka ciąża :)
Ja tez sobie mowie ze to może zmęczenie czy coś. Zobaczymy czy coś wyjdzie w tym cyklu. Akurat jak mialam dni plodne to byliśmy na urlopie za bardzo o tym nie myślałam wyluzowalam sie w tym cyklu. Cieszylalbym się jakby wyszlo ale jeśli nie to bedzje następny.

reklama
Do góry