reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fabimama mój M tez bardzo przeżył stratę naszego maleństwa.Na początku nawet nie chciał słyszeć o staraniach.Ja jak tylko straciłam ciaze to strasznie chciałam w niej być znowu, mnie jeszcze hormony ciążowe trzymały a on już myślał racjonalnie.Bal sie ponownych staran.Mialam nawet stracha ze m się nie zdecyduje w ogole.Po dwoch miesiacach po stracie przelamal sie i staramy sie juz 7 cykl ale narazie nie wychodzi.Cykle jak w zegarku, dni plodne czuje, sexik jest i nic z tego nie ma.Ja zaczynam się flustrować jak przy pierwszych staraniach, kiedy trochę to trwało zanim zaszlam.Chcę odzyskać moją stratę a na początku wrzesnia minie rok jak zaszlam.Po stracie jest ciezko.Do dzis mi smutno, nie ma dnia abym nie myślała o tym.A jak Ty się czujesz?
Ja już się czuję dobrze.... bardzo bym chciała jak najszybciej wrócić do starań. Wiemy że to był chłopiec. W seduszku nazwałam go Leoś ;) Mysle ze mi latwoej to przyszlo niz mezowi... ze mna rozmawiali lekarze i psycholog.. on nie mial yakiej możliwości. Mam nadzieję ze na wakacjach wyciszymy się na tyle aby pogadać co dalej. Ciało doszło do siebie. Przestałam płacić. Lekarz powiedział że po pierwszej @ możemy zacząć starania.

reklama
Wątpię że to pregnyl, dla pewności sprawdź czy rośnie, ale wg mnie to ciąża.
A z testami to już tak jest. Mi jednej firmy pokazał bladziocha przy beta 16,91, a inny nie pokazał nic, po 3 dniach.
Ehh chciałabym zobaczyć jeszcze raz dwie kreski że szczęśliwym finałem ;)
Tego życzę Tobie z całego serca!

Cześć dziewczyny. Gratuluję dwóch kreseczek. U mnie 25dc brzuch mnie pobolewa jak na @ i tak już z 3 dzień. Czyje się nie za dobrze. W czwartek mnie zemdlilo po torcie, w piątek rano długo leżałam w lozku bo było mi nie dobrze, wczoraj też mnie mdlilo. Zrobilam dzisiaj test rano ale jedna kreseczka. Do pierwszego terminu @ 3 dni. Bardzo bym chciała aby się udało.

Asia trzymam kciuki za dwie kreseczki! :)

Izabela ja czasem też mam mdłości przed @ to chyba sprawka hormonów. Oczywiście życzę Ci aby to byka ciąża :)

Asia trzymam kciuki za dwie kreseczki! :)

Izabela ja czasem też mam mdłości przed @ to chyba sprawka hormonów. Oczywiście życzę Ci aby to byka ciąża :)
Ja tez sobie mowie ze to może zmęczenie czy coś. Zobaczymy czy coś wyjdzie w tym cyklu. Akurat jak mialam dni plodne to byliśmy na urlopie za bardzo o tym nie myślałam wyluzowalam sie w tym cyklu. Cieszylalbym się jakby wyszlo ale jeśli nie to bedzje następny.

reklama
Do góry