reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej kochana.. podczytuje Was ... gratuluję wszystkich 2 kresek.. ;) wracam powoli do normalnosci.. o ile można to tak to nazwać... jeszcze nic nie wiem czy będziemy się jeszcze starać... boję się z mężem poruszyć ten temat ; ( ja w trakcie pakowania... do wyjazdu w sumie nie licząc dziś 3 dni... mam nadzieję ze na wakacjach jakoś się przełamie i porusza z nim ten temat ... wiecie co ? Wszyscy dookoła z tych co wiedzieli pytają jak ja się czuję... Ale nikt nie zapytał nigdy o to mojego męża... przecież on też stracił dzidzie. . Bardzo to przeżywa ; ( miłego dnia wam życzę i trzymam za Was kciuki !

Hej kochana.. podczytuje Was ... gratuluję wszystkich 2 kresek.. ;) wracam powoli do normalnosci.. o ile można to tak to nazwać... jeszcze nic nie wiem czy będziemy się jeszcze starać... boję się z mężem poruszyć ten temat ; ( ja w trakcie pakowania... do wyjazdu w sumie nie licząc dziś 3 dni... mam nadzieję ze na wakacjach jakoś się przełamie i porusza z nim ten temat ... wiecie co ? Wszyscy dookoła z tych co wiedzieli pytają jak ja się czuję... Ale nikt nie zapytał nigdy o to mojego męża... przecież on też stracił dzidzie. . Bardzo to przeżywa ; ( miłego dnia wam życzę i trzymam za Was kciuki !
u nas kilka osob sie spytalo Tomka, ale przewaga mnie, nic z tym nie zrobisz, ludzie moze nie rozumieja, ze on tez moze to przezywac :(

Kulka trzymam kciuki zeby ti byla ciaza.
U mnie 31 DC temp od 4 dni rosnie. Od piątku bola mnie jajniki i brzuch.
Rozczaruje się bardzo jezeli to nie ciaza.

Kolekcjonerka ja jestem z Poznania i mam ALAB niedaleko w szpitalu 24/7.

Berha jak wróciłam po 45 min to jakis cien widac gołym okiem a tak niby czułość 10 a test po 5 min mi prawie nic nie pokazał. Tak szacowałam, ze jak bedzie beta 10-20 to pewnie pregnyl, a to 71 troche mnie podbudowało.

Ja po 12 dniach po pregnylu w dawce 10.000 miałam betę 1.2. Takze nawet 10-20 to by była ciąża! :)

reklama
Do góry